Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Lady Gaga: Βίντεο – μήνυμα για την Ελλάδα

Lady Gaga: Βίντεο – μήνυμα για την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Lady Gaga, Βίντεο, Συναυλία,

Λίγες ημέρες πριν από την συναυλία στην Αθήνα η Lady Gaga ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο – μήνυμα για τους Έλληνες fans.

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας με τίτλο: “Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball”.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της, λέει στο μήνυμά της: “Γεια σου Ελλάδα. Aνυπομονώ να έρθω στην Αθήνα”.

Το πραγματικό όνομα της Lady Gaga, είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta, ενώ το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο, με το οποίο έγινε γνωστή, αποτελεί αναφορά στο τραγούδι των Κουίν “Radio Ga-Ga”.

Έχει πουλήσει 25 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και πάνω από 90 εκατομμύρια singles.

Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1986 στη Νέα Υόρκη και ο πατέρας της έχει ιταλική καταγωγή.

Στην ηλικία των 11 γράφτηκε σε ρωμαιοκαθολικό σχολείο καλογριών (Convent of the Sacred Heart).

Παίζει πιάνο από ηλικία 4 ετών, το οποίο έμαθε ακουστικά, και έκανε μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη (Tisch School of the Arts).

Σε ηλικία 20 ετών άρχισε να δουλεύει ως τραγουδοποιός στην Interscope Records για λογαριασμό μεμονωμένων τραγουδιστών όπως ο Akon, η Britney Spears, η Fergie, αλλά και συγκροτημάτων όπως οι Pussycat Dolls.

Το 2008 η Lady Gaga κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο The Fame, το οποίο όπως εξήγησε η ίδια απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιζητεί φήμη.

Σχετικά άρθρα