Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοτώθηκε γνωστό μοντέλο στο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν

Σκοτώθηκε γνωστό μοντέλο στο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκατοντάδες οικογένειες θρηνούν μετά τη συντριβή του αεροσκάφους των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών με 107 επιβαίνοντες σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του Καράτσι στο Πακιστάν.

Ανάμεσα στα θύματα του μοιραίου αεροσκάφους βρισκόταν και η καλλονή Ζάρα Αμπίντ, ανερχόμενο αστέρι της πασαρέλας.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τo Τwitter της η σχεδιάστρια μόδας Khadijah Shah:

«Η βιομηχανία της μόδας θρηνεί για την Zara Abid, καθώς βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο.

»Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μια σπουδαία επαγγελματίας. Μακάρι η ψυχή της να αναπαυτεί».

Αρχικά, με τις πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες, πολλοί εξ όσων έγραψαν ότι το νεαρό μοντέλο έχασε τη ζωή του, αναγκάστηκαν να σβήσουν τα tweets τους, ελπίζοντας ότι θα βρισκόταν μεταξύ των επιζώντων -κάτι που, δυστυχώς, δεν συνέβη, καθώς και οι 107 επιβαίνοντες είναι και επισήμως νεκροί.

Σύμφωνα με την India Today, ο δημοσιογράφος Zain Khan επιβεβαίωσε τον τραγικό θάνατο της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την τελευταία του επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου ο πιλότος ανέφερε πως υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, ενώ αναφορές κάνουν λόγο για 1-2 προσπάθειες να προσγειωθεί προτού συντριβεί.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters, ότι το αεροσκάφος δεν μπορούσε να κατεβάσει τις ρόδες του για να προσγειωθεί.

Ο πακιστανικός στρατός ανακοίνωσε ότι η δύναμή του ταχείας επέμβασης και πολιτοφυλακές έχουν φθάσει στον τόπο της συντριβής για να συνδράμουν τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας.

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flightradar24.com, ήταν ένα 15ετίας A320, το οποίο είχε αναχωρήσει από την Λαχώρη στο ανατολικό Πακιστάν και είχε προορισμό το Καράτσι στα νότια της χώρας λίγο αφού η χώρα ξεκίνησε εκ νέου τις πτήσεις εσωτερικού στον απόηχο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σχετικά άρθρα