Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λούκας Γιώρκας απαντά για τα χρόνια που του “ρίχνει” η Έλενα Ράπτη!

Ο Λούκας Γιώρκας απαντά για τα χρόνια που του “ρίχνει” η Έλενα Ράπτη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Ράπτη, Λούκας Γιώρκας,

Ο Λούκας Γιώρκας δεν ενοχλείται καθόλου που η Έλενα Ράπτη είναι μεγαλύτερή του και μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε για τη διαφορά ηλικίας τους:

«Δεν φοβήθηκα καθόλου να την προσεγγίσω. Αντίθετα σκέφτηκα αν είναι τόσο καλή νοικοκυρά, όσο είναι και πολιτικός, τότε αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα. Αυτό που με γοήτευσε είναι το ανήσυχο πνεύμα της, οπότε δεν σκέφτηκα κάτι περισσότερο. Ο κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από το επάγγελμα του, δεν παύει να λειτουργεί όπως όλοι οι άλλοι, να έχει τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες ανασφάλειες και τα ίδια συναισθήματα. Εγώ όταν προσεγγίζω κάποιον, τον προσεγγίζω ως άνθρωπο και όχι σύμφωνα με την ιδιότητά του», εξήγησε.

Και συνέχισε: «Αν σε κάθε μας κίνηση σκεφτόμασταν την αποτυχία, δεν θα κάναμε ούτε ένα βήμα στη ζωή μας. Είμαι άνθρωπος που δεν σκέφτεται ποτέ το αρνητικό σενάριο. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα της ηλικίας, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Έχω φίλους που είναι πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και συνεννοούμαστε μια χαρά. Είμαι ανοιχτός στη ζωή και σε οτιδήποτε μου φέρνει».

Χαλάρωσε Λούκα Γιώρκα, που έδωσες και δύο παραγράφους απάντηση επειδή η Έλενα Ράπτη σου ρίχνει στα χρόνια! Θα μας τρελάνεις εντελώς; Για την Έλενα Ράπτη μιλάμε, τη θεά του ελληνικού κοινοβουλίου! Άκου ζητήματα που έχουν οι άνθρωποι και σε τρελαίνουν και κάθεται κι ο άλλος κι απαντά…

rapti-1 rapti-2

Σχετικά άρθρα