Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μις Αγγλία 2019 είναι γιατρός και πολεμά τον κορωνοϊό

Η Μις Αγγλία 2019 είναι γιατρός και πολεμά τον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άφησε το στέμμα για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από κορωνοϊό, δίνοντας τον δικό της αγώνα κατά της υγειονομικής κρίσης.

Η Μις Αγγλία 2019, η 24χρονη Μπάσα Μάκερζι, έχοντας σπουδάσει Ιατρική, αποφάσισε να εξασκήσει και πάλι τα καθήκοντα της γιατρού, τη στιγμή που στη Βρετανία ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει δραματικά, υπερβαίνοντας τις 5.000.

Το τελευταίο διάστημα λάμβανε συνεχή μηνύματα από πρώην συναδέλφους της, σε νοσοκομείο της ανατολικής Αγγλίας, στα οποία αποτυπωνόταν το δράμα.

Τότε η νεαρή γυναίκα αποφάσισε πήρε τη γενναία απόφαση να επιστρέψει στην παλιά ομάδα της.

Η Μάκερζι μετανάστευσε στην ηλικία των εννέα ετών από την Καλκούτα της Ινδίας στην Αγγλία.

Διέκοψε την ιατρική καριέρα για να λάβει μέρος στα καλλιστεία για τη «Μις Κόσμος», τον Δεκέμβριο του 2019, αφότου είχε κατακτήσει το στέμμα της «Μις Αγγλία».

Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με τη φιλανθρωπία σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, ενώ στις αρχές Μαρτίου βρέθηκε στην Ινδία για τέσσερις εβδομάδες εκ μέρους του φιλανθρωπικού δικτύου Coventry Mercia Lions Club.

Στο πλαίσιο της αποστολής, η 24χρονη με την ομάδα της διένημαν χαρτική ύλη σε σχολεία και χορήγησαν κονδύλια σε οικία για εγκαταλελειμμένα κορίτσια.

«Ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου και να ξεκινήσω αμέσως δουλειά» δήλωσε η Μις Αγγλία στο CNN.

Σχετικά άρθρα