Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο κόμης του Σάντουιτς ήταν παιδεραστής και βίαζε τον γιο του!

Ο κόμης του Σάντουιτς ήταν παιδεραστής και βίαζε τον γιο του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποκαλύψεις που ταρακουνούν την αγγλική αριστοκρατία κάνει ο Ρόμπερτ Μοντάγιου (Robert Montagu), γιος του του 10ου κόμη του Σάντουιτς (σ.σ. από εκεί πήρε το όνομά του το σάντουιτς που τρώμε), σε βιβλίο που υπογράφει και στο οποίο αποκαλύπτει ότι ο κόμης πατέρας του τον βίαζε σε καθημερινή βάση από την ηλικία των 7 μέχρι τα 11.

Ο 64χρονος σήμερα Ρόμπερτ Μοντάγιου ισχυρίζεται ότι γνωρίζει ακόμα δέκα θύματα των ορέξεων του παιδεραστή πατέρα του. Ο αδελφός του, 11ος κόμης του Σάντουιτς και οι αδελφές του, δεν είχαν ιδέα ότι σκόπευε να εκδόσει βιβλίο όπου θα αποκάλυπτε όλα αυτά.

Όταν ο Ρόμπερτ Μοντάγιου σκέφτηκε για πρώτη φορά να γράψει τις φρικτές αναμνήσεις του σε βιβλίο θέλησε να το παρουσιάσει ως μυθιστόρημα και ο ίδιος θα υπόγραφε με ψευδώνυμο, ώστε να μην τραυματίσει ανεπανόρθωτα το όνομα της οικογενείας του.

Ωστόσο, η αλήθεια του, που ο ίδιος είχε βιώσει με τον πιο βάναυσο τρόπο, δεν του επέτρεψε στη συνείδησή του άλλο να κρυφτεί. Αποφάσισε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και μάλιστα να υπογράψει με το πραγματικό του όνομα ως συγγραφέα. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στη Βρετανία με τίτλο “Το Χιούμορ της Αγάπης” (A Humour Of Love).

Ο ίδιος γνωρίζει ότι κάνοντας αυτή την επιλογή, να βγει και να κατηγορήσει τον πατέρα του δημόσια ως παιδεραστή που τον βίαζε στα πιο τρυφερά του χρόνια, μπορεί να του καταστρέψει τις σχέσεις με τον αδελφό του, 11ο κόμη του Σάντουιτς και τις αδελφές του. Ωστόσο, είναι έτοιμος να πληρώσει το τίμημα και να πει την αλήθεια. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι πέρα από τα ακόμα δέκα θύματα του πατέρα του που γνωρίζει, συνολικά 20 αγόρια είχαν βιαστεί.

“Γνωρίζω ότι μπορεί να καταστραφεί εντελώς η σχέση μου με τον αδερφό μου. Είναι ένας πετυχημένος και δημοφιλής άνθρωπος, ένας καλός άνθρωπος. Θα του δημιουργήσω προβλήματα, ξέρω ότι θα τον σχολιάζουν στη Βουλή των Λόρδων, αλλά δεν μπορώ να του χαριστώ άλλο… Για χάρη του δεν μίλησα 55 χρόνια”.

Ο Ρόμπερτ ήταν μόλις 7 χρονών όταν ο πατέρας του ο κόμης άρχισε να τον επισκέπτεται στο υπνοδωμάτιό του κάθε πρωί. Ο κόμης Βίκτορ Μοντάγιου (ο πατέρας) ήταν απόγονος του τέταρτου κόμη, Τζον Μοντάγιου, ο οποίος εφηύρε τα σάντουιτς ως φαγητό και χρηματοδότησε τον πλοίαρχο Τζέημς Κουκ στις εξερευνήσεις του. Παντρεύτηκε τη Ροζμαρί Πέτο, εγγονή της βασίλισσας Μοντ της Νορβηγίας και το ζευγάρι απέκτησε έξι παιδιά. Ο Ρόμπερτ ήταν ο μικρότερος.

Όταν η Ρόζμαρι εγκατέλειψε τον κόμη, εκείνος στράφηκε σε διάφορες γυναίκες για να καταλήξει στο τέλος στον γιο του.

Στο βιβλίο, ο Ρόμπερτ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς ο πατέρας του τον κακοποίησε. Πώς οι αγκαλιές και τα παιχνίδια έγιναν φιλιά που εξελίχτηκαν σε σοβαρή κακοποίηση.

“Ήταν κάτι που συνέβαινε κάθε ημέρα”, λέει ο Ρόμπερτ. “Από ένα σημείο και μετά ήταν δεδομένο ότι θα συνευρισκόμασταν κάθε πρωί στις επτά παρά τέταρτο μέχρι τις εννιά παρά τέταρτο. Αισθανόμουν ότι αντικαθιστούσα τη μητέρα μου, που έλειπε. Ένιωθα ότι έκανα το καθήκον μου για αυτό και δεν αντιστεκόμουν”.

Η όλη ιστορία που κρατήθηκε από τη διάσημη αριστοκρατική οικογένεια μυστική όλα αυτά τα χρόνια, τώρα αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στα σαλόνια της βρετανικής ευγένειας, αφού από μόνο του το όνομα του κόμη του Σάντουιτς βρίσκεται στα στόματα όλων των ανθρώπων κάθε ημέρα και οι πωλήσεις του βιβλίου αναμένονται να χτυπήσουν “κόκκινο”.

Σχετικά άρθρα