Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν και λήστεψαν μέσα στο σπίτι του το ζεύγος Σχοινά-Γαρμπή

Κουκουλοφόροι ληστές έδεσαν και λήστεψαν μέσα στο σπίτι του το ζεύγος Σχοινά-Γαρμπή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νύχτα τρόμου έζησαν μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία το ζευγάρι των γνωστών τραγουδιστών Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, όταν τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη βίλα τους για να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις άγνωστοι, που κρατούσαν όπλα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, περίμεναν την τραγουδίστρια να επιστρέψει σπίτι της.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου, αιφνιδίασαν την τραγουδίστρια που είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της, επιστρέφοντας από το μαγαζί όπου τραγουδά στις 02.50 τα ξημερώματα.

Οι δράστες ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή να ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα του σπιτιού, στο οποίο κοιμόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, οι ληστές ξύπνησαν τον Διονύση Σχοινά και υπό την απειλή όπλου, έδεσαν τόσο εκείνον, όσο όμως και την Καίτη Γαρμπή στο σαλόνι.

Αφού τους απείλησαν, τους ζητούσαν επίμονα να τους πουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

«Αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα» φέρεται να απείλησαν τον διάσημο τραγουδιστή οι δράστες.

Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά, με πληροφορίες να αναφέρουν πως στη λεία τους βρίσκονται και ορισμένα κοσμήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο σπίτι του ζευγαριού βρίσκονται εγκαταστημένες κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν αυτές κατάφεραν να καταγράψουν κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Τι δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς

Όπως μετέδωσαν τα δελτία ειδήσεων του ΑΝΤ1, αλλά και του ΣΚΑΪ, ο Διονύσης Σχοινάς ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τον κόσμο για το ενδιαφέρον τους, τόνισε όμως, πως ούτε εκείνος, ούτε η Καίτη Γαρμπή θέλουν να κάνουν κάποια δήλωση αυτή τη στιγμή.

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση.

»Δόξα το θεό είμαστε καλά» φέρεται να δηλώνει στους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί τους, ο Διονύσης Σχοινάς.

Σχετικά άρθρα