Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Κρήτη για διακοπές ο γιος του Μπιλ Γκέιτς

Στην Κρήτη για διακοπές ο γιος του Μπιλ Γκέιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Μπιλ Γκέιτς,

O πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, απολαμβάνει τις χλιδάτες διακοπές του στη Μεσόγειο από τις αρχές Αυγούστου, παρέα με την οικογένειά του, μέσα σε ενοικιασμένο υπερπολυτελές γιοτ αξίας 330 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η οικογένειά του μάλιστα πέρασε και από την Κρήτη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr.

Μετά την Κροατία και τη Σαρδηνία, η οικογένεια Γκέιτς έβαλε πλώρη για την Ελλάδα, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 15χρονος γιος του Μπιλ Γκέιτς, ο Ρόρι, με έναν φίλο του και την γυναίκα που τους φροντίζει, συνοδεία ανδρών της προσωπικής τους ασφάλειας, έμεναν σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του νομού Λασιθίου τις τελευταίες μέρες, και αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου προς άγνωστη κατεύθυνση για λόγους ασφάλειας.

“Απλός αν και… βαθύπλουτος”

“Έμεινε ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της Κρήτης ο γιός του Γκέιτς σχολίασε ο πρόεδρος των ξενοδόχων Ιεράπετρας Γιώργος Βαρδάκης ο οποίος έμαθε εκ των υστέρων για την επίσκεψη αυτή. Όπως είπε μίλησε με ανθρώπους που συνάντησαν το γιο του μεγιστάνα και τον περιέγραψαν ως εναν απλό έφηβο στον οποίο αρέσει το ψάρεμα και θαύμασε τις ομορφιές του νησιού.

Μάλιστα χρησιμοποιώντας χιούμορ ο κ. Βαρδάκης σημείωσε ότι ευτυχώς που δεν έφτασε οδικώς στην Κρήτη ο 15χρονος, καθώς δεν γνωρίζει αν θα ήταν το ίδιο ενθουσιασμένος με το οδικό δίκτυο!

Μαγεύτηκε από τη Χρυσή ο μικρός Γκέιτς

Την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Αυγούστου, ο νεαρός Ρόρι Γκέιτς, γιος του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, επέλεξε την Ιεράπετρα, τη μαγευτική Χρυσή με το τροπικό κλίμα, και το πανέμορφο Κουφονήσι νότια του Μακρύ Γιαλού, για μια διήμερη κρουαζιέρα με το ταχύπλοο “Ναυτίλος” του Ιεραπετρίτη Μιχάλη Σταματάκη.

Το σκάφος “Ναυτίλος” με το οποίο είδε τις ομορφιές της Κρήτης ο γιος του Γκέιτς

Σε ένα δεύτερο ταχύπλοο συνοδείας που ευγενικά προσέφερε ο επιχειρηματίας Αντώνης Κάκκος, επιβιβάστηκαν από το αλιευτικό καταφύγιο της Ιεράπετρας οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας Γκέιτς, που δεν άφηναν λεπτό από τα μάτια τους τούς δύο νεαρούς με τη συνοδό τους.

Υπό άκρα μυστικότητα το πέρασμα του Γκέιτς junior

Κανείς, ούτε οι λιμενικές ούτε οι αστυνομικές Αρχές δεν ασχολήθηκαν με την ασφάλεια των υψηλών επισκεπτών της Ιεράπετρας και αυτό γιατί οι Αμερικανοί υπεύθυνοι ασφάλειας της οικογένειας Γκέιτς ήθελαν το πέρασμά τους από την Ιεράπετρα να γίνει αθόρυβα και χωρίς να πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Επειδή όμως η Ιεράπετρα είναι μικρή, η επίσκεψη αυτή έγινε αντιληπτή από λίγους και έμπειρους, που επέλεξαν να μην τη δημοσιοποιήσουν μέχρι το πρωί της Πέμπτης, οπότε τα παιδιά αναχώρησαν από το νομό Λασιθίου.

thalamigos-2

Σε τέτοιες περιπτώσεις παιδιών πλούσιων οικογενειών υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να πέσουν θύματα απαγωγέων που στοχεύουν στον εύκολο πλουτισμό από τα λύτρα που πάντα ζητούν για να απελευθερώσουν τα θύματά τους…

Σχετικά άρθρα