Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι χωρισμένοι Κωστόπουλος – Μπαλατσινού πιασμένοι χέρι – χέρι!

Οι χωρισμένοι Κωστόπουλος – Μπαλατσινού πιασμένοι χέρι – χέρι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τι κι αν χώρισαν; Φαίνεται πως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού διατηρούν άριστες σχέσεις και σε καμία περίπτωση δεν ανήκουν στην κατηγορία των χωρισμένων που δεν μιλιούνται και δεν ανταλλάσσουν ούτε ματιά. Αντιθέτως, όποτε συναντιόνται τα λένε σαν καλοί φίλοι. Αδιάψευστος μάρτυρας;

Το Mykonos Live Tv. Η κάμερα του καναλιού, εντόπισε το πρώην ζεύγος στην εξέδρα κοσμικής παραλίας, απ’ όπου η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με ιδιωτικό σκάφος για την αγαπημένη της Πάτμο, όπου περνάει μεγάλο μέρος των φετινών καλοκαιρινών διακοπών της.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε ξανά για χάρη των παιδιών της την Μύκονο, της οποίας ο πρώην σύζυγός της έχει γίνει πλέον μόνιμος κάτοικος. Πέτρος και Τζένη καθισμένοι σε ένα πεζούλι και με τις βαλίτσες δίπλα τους, τα έλεγαν μεταξύ τους.

Ο Πέτρος πριν την αποχαιρετήσει, της έπιασε σφιχτά το χέρι και όπως φάνηκε της έκανε κάποια παραίνεση, σαν να προσπαθούσε να της δώσει κουράγιο και να την πείσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της, ενώ εκείνη έγνεφε καταφατικά. Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο όπως το κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Σχετικά άρθρα