Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη για την κληρονομιά (βίντεο)

Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη για την κληρονομιά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ζωή Λάσκαρη είχε αφήσει πίσω της διαθήκη, η οποία ανοίχτηκε μετά τον θάνατό της.

Μοναδικοί κληρονόμοι είναι οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, καθώς και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καταθέτει δήλωση αποποίησης κληρονομιάς και η Μάρθα με την Μαρία Ελένη είναι οι μόνες κληρονόμοι.

Οι δύο αδελφές κάνουν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρίσκουν χρέη, αποφασίζουν να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών και κάπως έτσι συμφωνούν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Λίγο αργότερα, η Μάρθα δηλώνει ότι δεν μπορεί να δώσει τα καινούρια κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν, γιατί μέσα υπάρχουν τα προσωπικά της αντικείμενα και ότι έχει πέσει θύμα κλοπής.

Παράλληλα, διαμηνύει στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου».

Η Μαρία Ελένη το αρνείται και έτσι ξεκίνησε η ανταλλαγή εξωδίκων.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, τα ασφαλιστικά μέτρα συζητήθηκαν πριν από λίγες μέρες, η αίτηση δεν έγινε δεκτή και οι δύο αδελφές θα συναντηθούν στα δικαστήρια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα