Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Δείτε ποιος έκλεψε την καρδιά της κόρης του ΓΑΠ!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Δείτε ποιος έκλεψε την καρδιά της κόρης του ΓΑΠ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα ζει η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου, με τον τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένθετου Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά που υπογράφει ο δημοσιογράφος Διονύσης Θανάσουλας.

Ο νεαρός αθλητής έκλεψε την καρδιά της κόρης του πρώην πρωθυπουργού όταν γνωρίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κρήτη, όπου η κόρη της Άντας και του Γιώργου Παπανδρέου κάνει το διδακτορικό της με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία, και ο καλός της σπουδάζει Ιατρική (και οι δύο γονείς του είναι Ιατροί).

Το ειδύλλιο είναι γνωστό στους κύκλους των βορείων προαστίων εδώ και κάποιους μήνες, ενώ και οι δύο οικογένειες είναι ενημερωμένες για τη σχέση των παιδιών.

Ο Χάρης Καπόγιαννης είναι πολύ γνωστός στον χώρο της ελληνικής αντισφαίρισης, αφού αγωνίζεται από μικρός σε τουρνουά και αγώνες. Στο φετινό τουρνουά Greece F3 Futures, που έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, έχασε στον δεύτερο γύρο, όντας ο μόνος Έλληνας τενίστας που είχε μείνει “ζωντανός” μετά από δύο εβδομάδες.

Μαζί με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, που σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, παρακολουθούσε τις προσπάθειες του στο συγκεκριμένο τουρνουά, κυκλοφορούν εντός και εκτός πανεπιστημίου, αλλά και στην Αθήνα, όπως φαίνεται και από την αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύει το ένθετο Secret.

Η σχέση τους είναι κοινό μυστικό στον φιλικό κύκλο τους, αν και ο νεαρός τενίστας προσέχει ιδιαίτερα να μη δημοσιοποιηθεί, αφού δεν θέλει να φέρει την αγαπημένη του σε δύσκολη θέση.

zeugari-papandreou

Σχετικά άρθρα