Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Τα χειρότερα 90 δευτερόλεπτα της ζωής μου» ήταν όταν «το έκανα» με τον Τραμπ λέει η Στόρμι

«Τα χειρότερα 90 δευτερόλεπτα της ζωής μου» ήταν όταν «το έκανα» με τον Τραμπ λέει η Στόρμι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε νέο «στόλισμα» του Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία στο παρελθόν «το έκανε» με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ και πληρώθηκε με 130.000 δολάρια προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό πριν τις εκλογές του 2016.

Σε εμφάνισή της σε comedy club της Νέας Υόρκης η Ντάνιελς ρωτήθηκε από τους θεατές για την εμπειρία της με τον Τραμπ χαρακτηρίζοντας τη ως «τα 90 χειρότερα δευτερόλεπτα της ζωής μου».

Η στενή επαφή της Ντάνιελς με τον Αμερικανό πρόεδρο απασχόλησε και άλλες φορές τη συζήτησή της με τους θεατές με έναν εξ αυτών να ρωτά να μάθει «αν το σεξ με τον πρόεδρο έγινε με ή χωρίς προφυλακτικό;» και την πορνοστάρ να απαντά «έγινε by the book (μτφ. όπως ορίζουν οι κανόνες)».

Αιχμηρή για όσα έζησε με τον Τραμπ ήταν η απάντηση της Ντάνιελς και όταν κάποιος ρώτησε «για ποιο πράγμα έχετε μετανιώσει περισσότερο;» και την ίδια να απαντά «σοβαρά, δεν βλέπετε ειδήσεις;».

Η Ντάνιελς ρωτήθηκε και για το αν ο Τραμπ θα πρέπει να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη μετά τα όσα περιλαμβάνονται στο πόρισμα της έρευνας για τη ρωσική εμπλοκή στις εκλογές του 2016.

«Είναι άδικο ο πρόεδρος των ΗΠΑ να μην υπακούει στους ίδιους κανόνες με όποιον άλλο πολίτη.

»Το να επιτρέπεις σε κάποιον να γλιτώνει για πράγματα που είναι παράνομα δημιουργεί ένα τρομακτικό προηγούμενο για όποιον τον διαδεχθεί στον Λευκό Οίκο» ήταν η απάντηση που έδωσε η Ντάνιελς που πρόσθεσε:

«Είναι σαν να δίνεις το “πράσινο φως” στη λογική “μπορείς να κάνεις ότι στο δι@@@λο θέλεις” αν εκλεγείς».

Σχετικά άρθρα