Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νίσυρο

Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νίσυρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί να ζει στη Νέα Υόρκη, αλλά ποτέ δεν ξέχασε το νησί της, τη Νίσυρο.

Ο λόγος για την πολυτάλαντη ηθοποιό και επικοινωνιολόγο Ανθούλα Κατσιματίδη, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου στο νησί με τον συνδυασμό του εξαδέρφου της και νυν δημάρχου Χριστοφή Κορωναίου.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός η οποία έχει ενσαρκώσει διάφορους ρόλους δίπλα σε ινδάλματα του Hollywood όπως η Μισέλ Φάιφερ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, προκάλεσε αίσθηση ανακοινώνοντας ότι κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νίσυρο.

Η Ανθούλα Κατσιματίδη, μίλησε στο News24/7 στους 88,6 για την απόφασή της.

Όπως είπε, θέλει να βοηθήσει το νησί της και τους περίπου 1.000 κατοίκους να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Τόνισε την ανάγκη συγκοινωνίας όλο τον χρόνο αλλά και για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που πρέπει να υπάρχει.

Αν και έμπειρη στα πολιτικά πράγματα, αφού είχε διατελέσει σύμβουλος του πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης George Pataki, μίλησε με άγχος για τη Νίσυρο καθώς -όπως είπε- εκεί είναι η καρδιά της.

Σημείωσε ότι θα βοηθήσει τον τουρισμό λόγω των γνωριμιών που έχει, ενώ δεν έκρυψε ότι προτιμά τη δουλειά της από την πολιτική.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι της έχουν γίνει προτάσεις για να δραστηριοποιηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας -και στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ- αλλά έχει επιλέξει να συνεχίσει τη δουλειά της και να φτάσει στο σημείο που εκείνη κρίνει ότι πρέπει να φτάσει.

Η Ανθούλα Κατσιματίδη, δεν ενοχλήθηκε από προσωπικές ερωτήσεις και δέχτηκε να απαντήσει για τα δυο αδέρφια της που δεν ζουν πια.

Μάλιστα ο ένας της αδελφός ήταν θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου, αφού βρισκόταν στους Δίδυμους Πύργους τη μοιραία στιγμή.

Τέλος, διέψευσε ότι συμμετέχει στη σειρά «Νόμος και Τάξη» λέγοντας ότι κάποιος το έγραψε και ακολούθησαν κι άλλοι.

Σχετικά άρθρα