Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατριχίλα από τις μαρτυρίες για το πώς ο Μάικλ Τζάκσον βίαζε παιδιά – «Ξεκινούσε με στοματικό»

Ανατριχίλα από τις μαρτυρίες για το πώς ο Μάικλ Τζάκσον βίαζε παιδιά – «Ξεκινούσε με στοματικό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες για το πώς ο Μάικλ Τζάκσον αποπλανούσε και βίαζε παιδιά.

Όλο και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για τον βιασμό δύο νεαρών θαυμαστών από τον Μάικλ Τζάκσον, όταν εκείνοι ήταν ακόμα παιδιά και επισκέπτονταν το ράντσο του, τη διάσημη Neverland.

O Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ είναι οι «πρωταγωνιστές» του αμφιλεγόμενου ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στην αμερικανική και βρετανική τηλεόραση, στο HBO και το Channel 4 αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ισχυρίζονται ότι Τζάκσον προσέγγισε φιλικά τους ίδιους και τις οικογένειές τους, όταν εκείνοι ήταν 7 και 10 ετών.

Σταδιακά, οι σχέσεις του ποπ σταρ με τα δύο παιδιά γίνονταν όλο και πιο στενές, με τους μικρούς θαυμαστές του Τζάκσον να φιλοξενούνται επί εβδομάδες ολόκληρες στο πολυτελές του ράντσο, χωρίς καν την επίβλεψη των γονιών τους.

Το αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής αμέλειας από την πλευρά των κηδεμόνων τους ήταν μια εμπειρία που ακόμα στοιχειώνει τη ζωή τους.

Ειδικότερα, οι δύο άνδρες υποστηρίζουν ότι κακοποιούνταν από τον τραγουδιστή για πολλά χρόνια, μέχρι να φτάσουν στην εφηβεία.

Μιλώντας στο CBS This Morning, ο Ρόμπσον περιέγραψε πώς ένιωσε όταν επισκέφτηκε για πρώτη φορά το ράντσο του ειδώλου του στη Σάντα Μπάρμπαρα, όταν ήταν μικρός.

«Ήταν το πιο μαγικό πράγμα που είχα δει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο τραγουδιστής του πρότεινε αμέσως να τον φιλοξενήσει, αρχικά με την οικογένειά του και έπειτα μόνο του.

«Ήδη από την πρώτη ή τη δεύτερη νύχτα που μείναμε μόνοι εγώ και ο Μάικλ στη Neverland, τα βράδια άρχισαν να αλλάζουν.

»Όλα ξεκίνησαν, αν θυμάμαι καλά, με τον Μάικλ να απλώνει τα χέρια του και να αγγίζει τα πόδια και τον καβάλο μου πάνω από το παντελόνι.

»Μετά μου έκανε στοματικό και μου έδειξε σιγά σιγά πώς να κάνω το ίδιο σ’ εκείνον», ανέφερε ο 36χρονος σήμερα χορογράφος.

Όπως εξήγησε, τις προηγούμενες μέρες ο τραγουδιστής είχε φροντίσει να δημιουργήσει μια σωματική οικειότητα, χαϊδεύοντας συνέχεια το κεφάλι του παιδιού και αγκαλιάζοντάς το.

Ο Τζάκσον έλεγε στον Ρόμπσον ότι «ο Θεός τους είχε φέρει κοντά και ότι όλα όσα έκαναν στο κρεβάτι ήταν απλώς «μια έκφραση της αγάπης που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον».

Ανάλογες περιγραφές μοιράστηκε με την εκπομπή και το άλλο φερόμενο θύμα του ποπ σταρ, ο Τζέιμς Σέιφτσακ.

Ο Σέιφτσακ, που είχε γνωρίζει τον Τζάκσον στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού της Pepsi, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής «του έδειξε πώς να αυνανίζεται».

«Όλα ξεκίνησαν με ένα γαλλικό φιλί και σιγά σιγά φτάσαμε στο στοματικό», θυμάται ο 40χρονος σήμερα άνδρας.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης οι δύο άνδρες περιέγραψαν πώς ο Τζάκσον κατάφερνε να πείθει τις οικογένειες ότι ήταν ο πλέον ασφαλής άνθρωπος για να του εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

Όπως εξηγούν, περνούσε πολύ χρόνο με τους γονείς των «θυμάτων» του προτού κάνει την πρώτη του κίνηση, και δημιουργούσε στενές φιλίες μαζί τους, ώστε να μην υποψιάζονται το παραμικρό.

Το Leaving Neverland θα κάνει πρεμιέρα στις 3 και 4 Μαρτίου στο HBO.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει μια συνέντευξη των δύο ανδρών στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

«Είσαι το πρώτο μου αγόρι»

Οι δύο άνδρες που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν μικρά αγόρια, αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο ο «Βασιλιάς της Pop» κατάφερε να κάμψει τις αντιστάσεις τους, προκειμένου να τους κάνει να νιώσουν ξεχωριστοί και να ενδώσουν στις ορέξεις του.

Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη ενόψει της τηλεοπτικής πρεμιέρας του εκρηκτικού ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ περιέγραψαν στην εκπομπή CBS This Morning πώς ο τραγουδιστής τους έκανε να αισθάνονται ξεχωριστοί.

Έλεγε στον καθένα ότι ήταν «το πρώτο αγόρι» που είχε επιλέξει για να μοιραστεί το κρεβάτι του.

Ο 36χρονος σήμερα Γουέιντ, ο οποίος γνώρισε τον Τζάκσον όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό χορού σε ηλικία πέντε ετών, εξήγησε στην εκπομπή:

«Το συναίσθημα που σου μετέδιδε ήταν το εξής: Από όλα τα παιδιά του κόσμου, εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ.

»Ο Μάικλ έχει επιλέξει εμένα. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα με κανένα άλλο αγόρι.

»Αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο το προαναφερόμενο συναίσθημα.

»Σκεφτόσουν, ο Μάικλ με επέλεξε και με αγαπάει».

Ο 40χρονος Σέιφτσακ, που γνωρίστηκε με το ποπ είδωλο στα γυρίσματα μιας διαφήμισης της Pepsi όταν ήταν γύρω στα εννέα, αποκάλυψε ότι την ίδια προσέγγιση είχε ακολουθήσει ο Μάικλ και με εκείνον.

«Είναι ακριβώς το ίδιο. Είπε και έκανε τα ίδια πράγματα και σ’ εμένα».

Όπως διευκρίνισε, την εποχή της συστηματικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή δεν ένιωθε φόβο.

«Όλα γινόντουσαν στο πλαίσιο μιας τρυφερής σχέσης αγάπης, έτσι δεν υπήρχαν “καμπανάκια”.

»Όταν είσαι παιδί δεν καταλαβαίνεις καν τι σημαίνουν όλα αυτά. Δεν κάνεις ερωτήσεις για όσα σου συμβαίνουν».

Η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον και ο οργανισμός που διαχειρίζεται την τεράστια περιουσία του αρνούνται κατηγορηματικά τις σοκαριστικές καταγγελίες των δύο ανδρών, που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ HBO Leaving Neverland. Τ

α αδέλφια του Μάικλ, Τζάκι, Τίτο και Μάρλον Τζάκσον εμφανίστηκαν επίσης στο CBS This Morning και εξαπέλυσαν μύδρους κατά του «δυσφημιστικού» ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στις 3 και 4 Μαρτίου.

Ωστόσο, ο Ρόμπσον και ο Σέιφτσακ επιμένουν ότι ο βασιλιάς της ποπ τους κακοποίησε όχι μία, αλλά πολλές φορές, τα βράδια που είχαν περάσει μαζί του στο ράντσο Neverland.

Στο Leaving Neverland, οι δύο άνδρες αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς ο Τζάκσον «προετοίμαζε το έδαφος» για τη σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως ισχυρίζονται, ο τραγουδιστής πρόσφερε στα νεαρά του θύματα κοσμήματα σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές πράξεις, ενώ στην περίπτωση του ενός είχε φτάσει στο σημείο να οργανώσει έναν ψεύτικο γάμο με όρκους και διαμαντένιο δαχτυλίδι, προκειμένου να πείσει το αγόρι ότι αυτό που θα έκαναν ήταν «μια πράξη αγάπης».

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως ο Τζάκσον είχε κακοποιήσει πολλά άλλα παιδιά, εκτός από τον ίδιο και τον Σέιφτσακ, ο Ρόμπσον απάντησε καταφατικά στο CBS.

«Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι καλούσε τόσα παιδιά να μείνουν μαζί του για οποιονδήποτε άλλο λόγο, εκτός από τα να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά».

Στο ερώτημα αν θα συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ αν ο Τζάκσον ήταν ακόμα ζωντανός, ο Ρόμπσον απάντησε ότι το θεωρεί πιθανό.

«Αν όλα τα πράγματα στη ζωή μου είχαν εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο, αν είχα γίνει πατέρας και περνούσα από την ίδια θεραπευτική διαδικασία, πιστεύω ότι θα το έκανε έτσι κι αλλιώς».

Από το μεριά του, ο Σέιφτσακ δεν είναι και τόσο σίγουρος.

«Δεν ξέρω την απάντηση. Το σχέδιό μου ήταν πάντα να πάρω το μυστικό στον τάφο μου.

»Δεν περίμενα να μιλήσω ποτέ σε κανέναν. Αν ζούσε, μάλλον θα έκανα ακριβώς αυτό».

Σχετικά άρθρα