Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάμος έκπληξη! Η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον Ηλία Κρασσά

Γάμος έκπληξη! Η Βίκυ Καγιά παντρεύτηκε τον Ηλία Κρασσά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς,

Ναι, καλά διαβάσατε! Η Βίκυ Καγιά έβαλε το δεύτερο στεφάνι με τον αγαπημένο της Ηλία Κρασσά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σφράγισε τον έρωτά του με μια λιτή τελετή στο Παρίσι.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!, η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop και ο ιδιοκτήτης των Fresh Patisserie παντρεύτηκαν την Παρασκευή 18 Ιουλίου στο Παρίσι, ακριβώς δύο ημέρες πριν την ονομαστική του εορτή.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, το μυστήριο τελέστηκε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι γονείς τους.

«Το Παρίσι είναι ο αγαπημένος τους προορισμός, το είχαν επισκεφθεί και λίγες ημέρες πριν, με αφορμή την guest εμφάνιση της Βίκυς στην επίδειξη του Jean Paul Gaultier», λέει στενός φίλος του ζευγαριού.

Και συμπληρώνει:

«Από καιρό ένιωθαν και οι δύο ότι ήθελα να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Η πρόταση γάμου έγινε πολύ ρομαντικά, σε μια στιγμή που δεν το περίμενε η Βίκυ. Συγκινήθηκε πολύ και είπε αμέσως το “ναι”. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εκείνη, γιατί νόμιζε – όπως άλλωστε και όλοι οι δικοί τους άνθρωποι-ότι επρόκειτο απλά για μια οικογενειακή απόδραση με τα παιδιά του Ηλία, τον 5χρονο Γιώργο και 4χρονη Εριέττα, στη Eurodisney. Ο Ηλίας ήθελε να έχει οπωσδήποτε μαζί του και τα παιδιά σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής του».

H Βίκυ Καγιά δήλωσε μετά τον γάμο στο Peoplegreece:

«Είμαστε και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι. Ήταν όλα υπέροχα. Να είστε καλά».

Να σημειώσουμε, πως το ζευγάρι επέστρεψε από το Παρίσι το απόγευμα της Τρίτης και την Τετάρτη 236 Ιουλίου επέστρεψαν κανονικά στις δουλειές τους.

Σχετικά άρθρα