Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βικτώρια Καρύδα μιλά πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του συζύγου της – «Δεν φεύγω»

Η Βικτώρια Καρύδα μιλά πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του συζύγου της – «Δεν φεύγω»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο μήνες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Βούλας, η σύζυγός του Βικτώρια Καρύδα «σπάει» τη σιωπή της.

Το γνωστό μοντέλο, που στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν συμμετείχε στο My Style Rocks, για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του συζύγου της, μιλά στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη για τις δύσκολες στιγμές που περνά, ενώ απαντά και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μετακομίζει με τα δύο παιδιά της στην Αυστραλία.

«Δεν θα φύγω από την Ελλάδα. Γιατί να φύγω από το σπίτι μου; Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

»Είναι βλακείες αυτά που γράφουν και λένε» δηλώνει χαρακτηριστικά. Και βάζει, έτσι, τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα.

Όσο για τη ζωή της, μετά τη δολοφονία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κόρη της, λέει:

«Είμαι χάλια. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Αλεξάνδρα είναι χάλια. Είναι έξι χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα».

Την ώρα που ο Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του από τις σφαίρες του εκτελεστή του, η Βικτώρια Καρύδα βρισκόταν σε fashion show, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Το μοντέλο ενημερώθηκε από τους στενούς της συνεργάτες ότι κάτι σοβαρό συνέβη με το σύζυγό της και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκείνων των ημερών, έμαθε για το τραγικό συμβάν, όταν έφτασε στο σπίτι, όπου και κατέρρευσε.

Σχετικά άρθρα