Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κέβιν Σπέισι: Ένα θύμα σεξουαλικής επίθεσης δεν κάθεται να το αγγίζουν για τρία λεπτά

Κέβιν Σπέισι: Ένα θύμα σεξουαλικής επίθεσης δεν κάθεται να το αγγίζουν για τρία λεπτά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο Κέβιν Σπέισι προσπάθησαν να ανατρέψουν οι δικηγόροι του, επιχειρώντας να πείσουν τους δικαστές ότι ένα θύμα σεξουαλικής επίθεσης δεν μπορεί να δέχεται να το αγγίζουν για 3 λεπτά.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού την περασμένη εβδομάδα προσήλθαν στο δικαστήριο επιδιώκοντας να ληφθεί μία απόφαση που θα εμποδίζει τους εισαγγελείς να υποβάλλουν κατηγορίες λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Σύμφωνα με το αντίγραφο -που ελήφθη από τους δικηγόρους της εφημερίδας Boston Globe- οι δικηγόροι του Σπέισι υποστήριξαν ότι ο άνδρας που κατηγόρησε τον ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση -ο οποίος ήταν 18 χρόνων εκείνη την εποχή- δεν ανέφερε το περιστατικό στις Αρχές τη νύχτα που συνέβη ή ακόμα και την επόμενη μέρα.

Οι δικηγόροι λένε ότι δεν έγινε καταγγελία για περισσότερο από έναν χρόνο.

Το φερόμενο ως θύμα είναι ο γιος του πρώην παρουσιαστή ειδήσεων Χίθερ Ούνρου, ο οποίος κατηγόρησε πέρσι δημοσίως τον Σπέισι ότι επιτέθηκε σεξουαλικά στο γιο του σε μπαρ του Club Car στο Ναντάκετ.

Οι δικηγόροι του Σπέισι λένε ότι το φερόμενο θύμα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν αυτός που προσέγγισε τον ηθοποιό στο μπαρ και αντάλλαξαν τηλεφωνικούς αριθμούς.

Ισχυρίζονται επίσης ότι έλεγε ψέματα για την ηλικία του, δηλώνοντας ότι ήταν 23 χρόνων.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι δικηγόροι αποκάλυψαν ότι ο Ούνρου είχε δηλώσει στους αστυνομικούς πως είχε πιεί 8 με 10 ποτά -μπύρα και ουίσκι- σε περίπου μία ώρα και ήταν τόσο μεθυσμένος που μπορεί να είχε πάθει μπλακ άουτ.

Οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν ακόμα ότι ο Ούνρου είχε δηλώσει ότι ο Σπέισι τον χάιδευε για περίπου 3 λεπτά, χωρίς αυτός να απομακρυνθεί ή να ζητήσει από τον ηθοποιό να σταματήσει.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους ηθοποιού Άλαν Τζάκσον είπε στον δικαστή:

«Είναι απίστευτα πολύς χρόνος για να έχει τα χέρια του ένας άνθρωπος στο παντελόνι σας, σωστά;».

Μάλιστα ο ίδιος έστειλε σε φίλη του ένα βίντεο Snapchat κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αλλά ο δικηγόρος του Σπέισι είπε ότι σε αυτό «φαίνεται το χέρι ενός ατόμου να ακουμπάει το πουκάμισο ενός άλλου προσώπου… αλλά όχι ψαχούλεμα».

Τελικά οι ισχυρισμοί των δικηγόρων απορρίφθηκαν και ο Σπέισι κατηγορήθηκε για το κακούργημα της σεξουαλικής επίθεσης και της βιαιοπραγίας.

Σχετικά άρθρα