Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι απαντά ο Κέβιν Σπέισι για τις εις βάρος του κατηγορίες για παρενόχληση ανηλίκου (βίντεο)

Tι απαντά ο Κέβιν Σπέισι για τις εις βάρος του κατηγορίες για παρενόχληση ανηλίκου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κέβιν Σπέισι, ο Φρανκ Άντεργουντ του House of Cards, δεν είχε πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση μετά της εναντίον του κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, η δίωξη για την οποία έγινε γνωστή μόλις τη Δευτέρα.

Η συγκεκριμένη κατηγορία εναντίον του, του κόστισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά που έκανε το Netflix, αυτό που είναι σήμερα.

Ο Σπέισι λοιπόν, αρκετούς μήνες μετά επιστρέφει με ένα αινιγματικό βίντεο στο Youtube.

«Αφήστε με να είμαι ο Φρανκ» (Let me be Frank) είναι ο τίτλος του, ενώ δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με το Netflix, καθώς ανέβηκε στον λογαριασμό του ηθοποιού.

Εύκολα θα μπορούσε κανείς να εικάσει ότι τα όσα λέει ο Κέβιν Σπέισι, χρησιμοποιώντας την φωνή και το ύφος του χαρακτήρα του Φρανκ Άντεργουντ, αναφέρονται ακριβώς στις κατηγορίες εναντίον του, στις οποίες δεν έχει απαντήσει με λεπτομέρειες.

«Ξέρω τι θέλετε. Με θέλετε πίσω. Φυσικά, κάποιοι πίστεψαν τα πάντα και περιμένουν να με ακούσουν να τα ομολογώ όλα» λέει στο βίντεο ο Σπέισι.

«Πεθαίνουν να με ακούσουν να λέω ότι όλα όσα άκουσαν ήταν αλήθεια και ότι πήρα αυτό που μου άξιζε.

»Δεν θα ήταν εύκολο αν ήταν τόσο απλό; Μόνο εσύ κι εγώ ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο απλό.

»Ούτε στην πολιτική και ούτε στη ζωή» λέει ο Κέβιν Σπέισι, που στο βίντεο πλένει πιάτα, φορώντας μια χριστουγεννιάτικη ποδιά.

Έπειτα απευθύνεται στο κοινό, όπως συνήθιζε να κάνει στο House of Cards, σπάζοντας τον «τέταρτο τοίχο».

«Δεν θα πιστεύατε το χειρότερο χωρίς αποδείξεις, έτσι; Δεν θα βγάζατε βιαστικά συμπεράσματα χωρίς τα γεγονότα, έτσι; Μήπως το κάνατε;».

Δείτε το βίντεο

:

Σχετικά άρθρα