Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

#FreeTheNipple Η Lady Gaga έβγαλε τη θηλή της στο instagram (δείτε ολόκληρη τη φωτο)

#FreeTheNipple Η Lady Gaga έβγαλε τη θηλή της στο instagram (δείτε ολόκληρη τη φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Free the Nipple, Instagram, Lady Gaga, Σκάουτ Γουίλις,

Η εικόνα της Lady Gaga στο instagram άναψε φωτιές και προκάλεσε παραισθήσεις για το λόγο που βλέπετε και δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια…

Για όσους όμως διαβάζουν πίσω από τα φαινόμενα, το θέμα εδώ δεν είναι στο ότι ξέχασε να φορέσει το σουτιέν της, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Το θέμα έχει να κάνει με τις απαγορεύσεις του instagram να δείχνεται γυμνή η γυναικεία θηλή.

Στο παρελθόν το instagram είχε λογοκρίνει τη Ριάνα. Στη συνέχεια, η κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, η Σκάουτ Γουίλις, ξεκίνησε ολόκληρη εκστρατεία στα social media, για το δικαίωμα των γυναικών να είναι κι αυτές γυμνόστηθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως και οι άνδρες.

Διαβάστε σχετικά εδώ: #FreeTheNipple – Η κόρη του Μπρους Γουίλις τα πέταξε έξω και ξεκίνησε επανάσταση ενάντια στη λογοκρισία του γυμνού στήθους

Η Lady Gaga, που δεν αφήνει τέτοια να πέφτουν κάτω, μέχρι στιγμής δεν είχε χτυπήσει. Και λέμε μέχρι στιγμής, διότι με τη φωτογραφία που ανέβασε… κατά λάθος, μέσα από το αεροπλάνο, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται εάν συντάχθηκε με το κίνημα “απελευθέρωσης της θηλής”, ή απλά κάνει κάποιο δικό της παιχνίδι… Όπως και να έχει, η Lady Gaga πάλι τα κατάφερε!

lady-gaga

Σχετικά άρθρα