Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Χριστίνα Λαμπίρη

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε η Χριστίνα Λαμπίρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Χριστίνα Λαμπίρη,

Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε στο περιοδικό «YOU» και έκανε απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που κλείνει. Τέλος εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Κάνοντας έναν απολογισμό της σεζόν, τι είναι αυτό που σου μένει;

«Ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά, που, εν τέλει, μου προσέφερε ένα καλό μάθημα για την επαγγελματική μου ζωή».

Τα λόγια σου κρύβουν κάποια πικρία;

«Δεν θέλω να φαίνεται πικρία, γιατί για μένα είναι η δουλειά μου και, άπαξ και την κάνω, είναι μια χαρά. Κάποια πράγματα δεν βγήκαν όπως τα περιμέναμε και γι’ αυτό καταφύγαμε σε διορθωτικές κινήσεις. Θεωρώ ότι σε αυτές τις κινήσεις σταθήκαμε καλά. Άρα μόνο καλή γεύση μπορεί να μου αφήνει αυτή η χρονιά. Αν έπρεπε να βάλω ένα πρόσημο, θα ήταν θετικό σε όλα τα επίπεδα και από όλες τις πλευρές».

Απογοήτευση ένιωσες; Ζορίστηκες;

«Ζορίστηκα γιατί είχα να κάνω με ένα καινούριο προϊόν, σε ένα καινούριο στρατόπεδο, κάτι που από μόνο του είναι διπλά δύσκολο. Από εκεί και πέρα, ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ, οπότε αυτό ερχόταν και το ισορροπούσε, αλλά η απόδοσή του τελικά ήταν μόνο το 20% όσων είχαμε φανταστεί».

Υπήρξαν στιγμές που γύρισες σπίτι σου και έκλαψες;

«Ζορίστηκα όταν ήταν να κάνω τις αλλαγές στην εκπομπή. Αλλά δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή να εγκαταλείψω τον αγώνα. Αν και, από τη στιγμή που είχα στα χέρια μου ένα συμβόλαιο το οποίο έλεγε συγκεκριμένα πράγματα, θα μπορούσα να το επικαλεστώ και να πω αφού δεν μπορούμε, δεν πειράζει, άντε γεια . Αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Νομίζω ότι όσο πιο δύσκολη είναι μια κατάσταση τόσο μεγαλώνει και το κίνητρο μου να προχωρήσω. Προκαλεί τον εγωισμό μου».

Σχετικά άρθρα