Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

GNTM: Γιατί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πήρε τα πράσινα μάτια της και έφυγε; (βίντεο)

GNTM: Γιατί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πήρε τα πράσινα μάτια της και έφυγε; (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και δεν παρέλειψε να τα «χώσει» σε κάποια από τα κορίτσια που άφησε πίσω της.

«Το έχω πάρει απόφαση, δεν θέλω να συνεχίσω άλλο», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Και μπορεί οι κριτές να προσπάθησαν να την πείσουν να αλλάξει γνώμη, εκείνη το είχε ήδη αποφασίσει και δεν πήρε τελικά τη φωτογραφία της.

«Το αποφάσισα, μη με πιέζετε» ήταν τα τελευταία της λόγια πριν φύγει από το ριάλιτι μοντέλων.

Όπως γράφτηκε, ήταν μια απαιτητική φωτογράφιση με πρωταγωνιστή ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που οδήγησε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε αιφνιδιαστική έξοδο.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κατάγεται από το το Αγρίνιο ενώ ζει και σπουδάζει τα τελευταία χρόνια στην Πάτρα.

Η 22χρονη καλλονή είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή τους κριτές του GNTM που την χαρακτήρισαν «Σκάρλετ Γιόχανσον» μόλις την αντίκρισαν.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα πράσινα μάτια της αλλά και το κορμί της δεν είχαν αφήσει καμία επιλογή στους κριτές του GNTM από το να την κάνουν δική τους.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον από το… Αγρίνιο, ζούσε και εργαζόταν παράλληλα με τις σπουδές της στην Πάτρα έως να μπει στο σόου μόδας.

Πώς έφυγε

Η παίκτρια ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από το GNTM, αφήνοντας τόσο τους κριτές όσο και τις συμπαίκτριές της δίχως λόγια.

Η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να καταλάβει τι συμβαίνει και της εξήγησε πως έχει φτάσει στη μέση της διαδρομής, θέλοντας προφανώς να τη μεταπείσει, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Οι κριτές της ζήτησαν να το σκεφτεί αλλά εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δήλωσε πως δεν μπορεί άλλο, πως όλο αυτό τελικά δεν της ταιριάζει.

«Το σκέφτομαι καιρό, θα χάσω τον εαυτό μου», είπε.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξηγεί μέσω Instagram

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει έντονη δραστηριότητα στα social media, καθώς ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες της ως γνήσιο Insta-girl της εποχής.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instasgram της αποκαλύπτει τους πραγματικούς λόγους που αποχώρισε και στόλισε κανονικότατα τα κορίτσια.

«Αποχώρησα οικειοθελώς από το Next Top Model γιατί με ενοχλούσαν οι ψεύτικοι χαρακτήρες των κοριτσιών και οι κριτές καταλάβαιναν…» είπε μεταξύ άλλων.

Σε ποιες κοπέλες αναφέρεται όμως η Γαρυφαλλιά; Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που πόσταρε και όλα όσα είπε:

Σχετικά άρθρα