Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ράπερ στις ΗΠΑ: “Έκοψα το… μόριό μου γιατί θέλω να είμαι Θεός”

Ράπερ στις ΗΠΑ: “Έκοψα το… μόριό μου γιατί  θέλω να είμαι Θεός”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ παρακολούθησε τις δηλώσεις του διάσημου ράπερ Andre Johnson να δηλώνει ότι έκοψε το πέος του γιατί στόχος του είναι να γίνει… Θεός.

Τον Απρίλιο όλοι είχαν σοκαριστεί όταν είχε κόψει το πέος του και είχε πηδήξει από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του για να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας τώρα στο E channel για την κίνησή του αυτή ομολόγησε ότι είχε πάρει ναρκωτικά εκείνη την ημέρα αλλά είχε πλήρη συνείδηση του τι έκανε.

“Ναι είχα πάρει ναρκωτικά εκείνη την ημέρα, αλλά είχα τον πλήρη έλεγχο. Έκοψα το πέος μου γιατί ήταν η πηγή όλων των προβλημάτων που έχω. Η λύση που έδωσα ήταν μετά την συνειδητοποίηση ότι το σεξ είναι για τους θνητούς και εγώ είμαι Θεός. Η σεξουαλική δραστηριότητα μου δημιουργούσε προβλήματα και εγώ ήρθα στην ζωή για να γίνω Θεός” δήλωσε στο κανάλι σοκάροντας για άλλη μία φορά την κοινή γνώμη.

Ο Johnson, τραγουδά με το καλλιτεχνικό του όνομα Christ Bearer, δήλωσε επίσης ότι τόσο καιρό δεν μίλησε δημόσια μέχρι τώρα γιατί ο περισσότερος κόσμος τον παίρνει για τρελό.

Έλα!!!….

Σχετικά άρθρα