Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια είναι η Κύπρια φοιτήτρια που θέλει να «σπάσει» τα στερεότυπα σε ριάλιτι του Star (φωτο)

Ποια είναι η Κύπρια φοιτήτρια που θέλει να «σπάσει» τα στερεότυπα σε ριάλιτι του Star (φωτο)

Ο νέος κύκλος του Greece’s Next Top Model του Star είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κάνει τη διαφορά και οι προθέσεις των συντελεστών να μη βαδίσουν στην πεπατημένη, έγινε κατανοητή εξ’ αρχής με όλους τους τρόπους.

Αλλά και κάποια από τα κορίτσια που συμμετέχουν στο ριάλιτι και φιλοδοξούν να γίνουν μοντέλα top επιπέδου, κάνουν και τα ίδια τη διαφορά.

Ανάμεσα τους και η Νάταλι Φιλίππου, η οποία ξεχώρισε από την αρχή. Η μελαχρινή φοιτήτρια από την Κύπρο, πέρα από ομορφιά, διαθέτει και τσαγανό.

Με ύψος μόλις 1,55 μ. η Νάταλι στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και παρόλη τη διάθεση ειρωνείας του Δημήτρη Σκουλού για το ανάστημά της, εκείνη εξήγησε ότι πήγε να κάνει τη διαφορά και να «σπάσει» τα στερεότυπα.

Τελικά, η Νάταλι η οποία φιλοδοξεί να γίνει μοντέλο του Instagram, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι του Star.

Αν θα καταφέρει να πετύχει τα όνειρά της, το μέλλον θα δείξει. Πάντως, η Κύπρια φοιτήτρια έχει πάρει ζεστά τις φιλοδοξίες της. Προς το παρόν, βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της στην Αρχαιολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Σχετικά άρθρα