Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρώην μοντέλο βρέθηκε στραγγαλισμένο μέσα στο διαμέρισμά του

Πρώην μοντέλο βρέθηκε στραγγαλισμένο μέσα στο διαμέρισμά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρικτό τέλος είχε μια 36χρονη, πρώην μοντέλο και «κουνελάκι» του Playboy, αφού βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της που βρίσκεται στα προάστια της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ.

Την άτυχη Christina Carlin-Kraft βρήκαν αστυνομικοί, που είχαν έρθει να ελέγξουν αν η γυναίκα είναι καλά, αφού το προηγούμενο βράδυ είχε πέσει θύμα απόπειρας ληστείας.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να τσεκάρουν το θύμα της εγκληματικής ενέργειας και να το ενημερώσουν για τυχόν εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Carlin βρέθηκε στραγγαλισμένη στην κρεβατοκάμαρά της, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν ο φόνος της σχετίζεται με την απόπειρα ληστείας, ή εάν τα δύο περιστατικά είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους.

Γείτονας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως το πρώην «κουνελάκι» του Playboy είχε ματακομίσει μόλις πριν μία εβδομάδα!

Μάλιστα, τρεις μέρες πριν τον μαρτυρικό της θάνατο, η Christina Kraft είχε καταγγείλει στην αστυνομία πως εκλάπησαν κοσμήματα και τσάντες από το σπίτι της.

«Δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους περιστατικά στην περιοχή. Σχεδόν ποτέ. Είναι αρκετό για να με κάνει να κλαίω» δήλωσε συγκλονισμένη μια κάτοικος της περιοχής.

Σχετικά άρθρα