Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευγενία Μανωλίδου: “Ίδιο ο Άδωνις είναι το μωρό μας!”

Ευγενία Μανωλίδου: “Ίδιο ο Άδωνις είναι το μωρό μας!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ευγενία Μανωλίδου έδωσε συνέντευξη στο Thema People και αναφέρθηκε στον ερχομό του τέταρτου παιδιού της, ενώ αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν αλλά και σε ποιον μοιάζει.

“Θέλαμε να δώσουμε ένα μουσικό όνομα στο παιδί, σίγουρα αρχαίο και ελληνικό, γιατί μας αρέσουν πολύ αυτά τα ονόματα λόγω της δύναμης και της ενέργειας τους. Έψαχνα να βρω ένα όνομα που να μην είναι συνηθισμένο και το οποίο να έχει μια όμορφη ιστορία. Το όνομα Αλκαίος τα συμπεριλαμβάνει όλα: γιος του Περσέα και της Ανδρομέδας, πολύ σπουδαίος λυρικός ποιητής της αρχαιότητας, μεγάλος καρδιοκατακτητής ως ιστορικό πρόσωπο, ενώ στη μυθολογία το όνομα αυτό ήταν το πρώτο όνομα του Ηρακλή που σημαίνει «πολύ δυνατός». Το συγκεκριμένο όνομα, λοιπόν, περιλαμβάνει την τέχνη και τη δύναμη – και η δύναμη είναι κάτι που ένας καλλιτέχνης χρειάζεται”, λέει η Ευγενία Μανωλίδου.

“Δεν έτυχε να γίνουμε γονείς. Ήταν μια απολύτως συνειδητή απόφαση. Από τα τέσσερα παιδιά μου ήταν η πρώτη φορά που ήθελα να κάνω τόσο πολύ ένα μωρό! Πιστεύω δηλαδή ότι, αν δεν είχα κάνει ήδη παιδιά, το πραγματικό βιολογικό μου ρολόι θα χτυπούσε τώρα. Τα άλλα τρία παιδιά έτυχαν και κάθε φορά που μου τύχαιναν, μου ερχόταν ο ουρανός σφοντύλι λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Σε κάθε παιδί έδινα όσα περισσότερα μπορούσα να δώσω τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, το τελευταίο μας μωρό θέλαμε πολύ να το κάνουμε – κι εγώ και ο Άδωνις. Αν και είναι μόλις μερικών ημερών, βλέπω πως του μοιάζει πολύ. Είναι ίδιο ο Άδωνις”, σημειώνει η Ευγενία Μανωλίδου για το νέο μέλος της οικογένειας Γεωργιάδη.

Σχετικά άρθρα