Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτογραφίες από το γάμο του Γάλλου εγγονού του Μητσοτάκη

Φωτογραφίες από το γάμο του Γάλλου εγγονού του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Πιερ Γκουρντέν, γιος της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν, αν και έχει μεγαλώσει και ζει στο Παρίσι, ωστόσο αισθάνεται Κρητικός!

Για αυτό εξάλλου αποφάσισε να τιμήσει τις ελληνικές του ρίζες νυμφευόμενος την αγαπημένη του Μαρίν Μπετάιγ με παραδοσιακό κρητικό γάμο στο Λουτρό -που συνοδευόταν φυσικά κι από παραδοσιακό γλέντι- κάτι που έκανε τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να νιώσει μεγάλη συγκίνηση και περηφάνια.

Οι δυο νέοι, όπως αναφέρει το περιοδικό Hello, είχαν ήδη παντρευτεί πριν ένα μήνα, σε μια λιτή τελετή στο Παρίσι -στην οποία μάλιστα πήγαν χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η νύφη φορούσε λευκό παντελόνι με ασορτί μπλούζα και ο γαμπρός κοστούμι και κόκκινη γραβάτα ενώ τα χαμόγελα ευτυχίας περίσσευαν.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η νύφη έφτασε και πάλι κοντά στο γαμπρό, αυτήν τη φορά δια θαλάσσης. Η τελετή έγινε σ’ ένα παραδοσιακό εκκλησάκι που ατένιζε το απέραντο γαλάζιο.

Η Μαρίν Μπετάιγ, φορώντας ένα κομψό νυφικό, έφτασε στο Λουτρό με καραβάκι, μια και το γραφικό κρητικό λιμανάκι δεν έχει πρόσβαση από ξηράς.

nifi-kaiki

Στην προβλήτα του την περίμενε ο Πιερ Γκουρντέν μαζί με τους φίλους του που όλοι τους φορούσαν γραβάτες στην ίδια απόχρωση του μπλε.

Τη νύφη συνόδευσαν λυράρηδες ενώ σε κάθε τους βήμα μέχρι την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου όπου έγινε η γαμήλια τελετή, άσπρα λουλούδια στόλιζαν τη διαδρομή.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία τόσο κατά την τελετή όσο και στη συνέχεια που δέχτηκε ευχές γεμάτες αγάπη από τους καλεσμένους αλλά και τους κατοίκους του χωριού.

Το γραφικό Λουτρό και οι κάτοικοι του ήταν στο πόδι εδώ και μέρες προκειμένου να υποδεχτούν τους περίπου 300 καλεσμένους του ζευγαριού.

Οι Γάλλοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού φυσικά έμειναν έκθαμβοι με το φυσικό κάλλος αυτής της κρητικής γωνιάς αλλά και τη φιλοξενία των ντόπιων.

Μετά την τελετή γεύτηκαν πλούσια κρητικά εδέσματα, η τσικουδιά έρεε άφθονη και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Δείτε φωτογραφίες από το περιοδικό Hello.

gamos-2nifi-mitsotaki

Σχετικά άρθρα