Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Tζόνι Ντεμπ «λιώνει» για τις γυναίκες της Ρωσίας – Μου αρέσουν γιατί…

Ο Tζόνι Ντεμπ  «λιώνει» για τις γυναίκες της Ρωσίας – Μου αρέσουν γιατί…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρωσία, Τζόνι Ντεπ,

Ο Τζόνι Ντεπ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, δήλωσε ξεκάθαρα την αδυναμία που τρέφει στις Ρωσίδες, καθώς στα μάτια τους φαίνονται «χίλια χρόνια κουλτούρας».

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας εν ζωή, όχι μία αλλά δύο φορές, μίλησε για τις γυναίκες της Ρωσίας, παραδεχόμενος ότι ανέκαθεν ένιωθε να ελκύεται από τη σλαβική εμφάνιση.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ομολόγησε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μερικές ενδιαφέρουσες κοπέλες της περιοχής, σύμφωνα με το Russian TV.

Μάλιστα, ο Τζόνι ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ότι οι Ρωσίδες έχουν ιδιαίτερα όμορφα χαρακτηριστικά. Έτσι, αναφέρθηκε- που αλλού- στα μάτια τους δηλώνοντας ότι σε αυτά φαίνεται η πολύχρονη κουλτούρα τους. «Οι Ρωσίδες έχουν στα μάτια τους χίλια χ΄ρονια κουλτούρας. Δεν γίνεται να μην σου αρέσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός έφτασε στη Μόσχα στις 27 Μαΐου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος Hollywood Vampires που έχει δημιουργήσει με θρύλους της ροκ όπως ο Alice Cooper και ο κιθαρίστας των Aerosmith, Joe Perry.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ρωσία, ο ηθοποιός έκανε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, επισκέφθηκε το μουσείο του Ρώσου ποιητή Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι και φωτογραφήθηκε με φόντο την προτομή του Ιωσήφ Στάλιν στην Κόκκινη Πλατεία.

Σχετικά άρθρα