Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Φουρέιρα έκανε τον φασιστικό χαιρετισμό της Μεγάλης Αλβανίας – Θα υπάρξουν συνέπειες ή… δεν πειράζει;

Η Φουρέιρα έκανε τον φασιστικό χαιρετισμό της Μεγάλης Αλβανίας – Θα υπάρξουν συνέπειες ή… δεν πειράζει;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λίγο πριν από τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision με την Κύπρο, η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με μία χειρονομία της.

Συγκεκριμένα, πόζαρε στον φακό με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, με τους δυο τους να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού.

Η φωτογραφία, μάλιστα, αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Eugent Bushpepa ενόψει του 63ου διαγωνισμού της Eurovision.

Πρόκειται για έναν φασιστικό ακροδεξιό χαιρετισμό, που συμβολίζει τη Μεγάλη Αλβανία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και ελληνικά εδάφη στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.

Το ατόπημα είναι μεγάλο και θα εκπλαγούμε εάν δεν υπάρξουν συνέπειες. Μην λησμονούμε ότι άλλοι τιμωρήθηκαν αυστηρά για φασιστικούς χαιρετισμούς ή σχόλια.

Να σημειωθεί ότι η αλβανικής καταγωγής Φουρέιρα εκπροσωπεί την Κύπρο στην Eurovision, αλλά αυτό προφανώς και δεν είναι από μόνο του αποτρεπτικό για να μην προβαίνει σε φασιστικούς χαιρετισμούς εχθρικούς προς τον ελληνισμό.

Για τον ίδιο φασιστικό χαιρετισμό πρέπει κανονικά να έχει συνέπειες και ο Αλβανός τραγουδιστής.

Δείτε και βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή:

Σχετικά άρθρα