Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι- Τι κατέθεσε γυναίκα που κακοποιήθηκε

Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι- Τι κατέθεσε γυναίκα που κακοποιήθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπιλ Κόσμπι, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Σε δικαστήριο της Pennsylvania των ΗΠΑ άρχισε η επανάληψη της δίκης του ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι με την κατάθεση μίας από τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Χάιντι Τόμας, πρώην μοντέλο και ηθοποιός, δήλωσε ότι γνώρισε τον Κόσμπι όταν ήταν 24 ετών, το 1984 και με αφορμή έναν ρόλο που ήθελε να παίξει σε μιούζικαλ.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ίδιο, το ραντεβού τους κανονίστηκε να γίνει στο Reno, όπου εκείνη μετέβη αεροπορικώς και ένα μαύρο βαν την πήρε από το αεροδρόμιο και την μετέφερε σε ένα σπίτι έξω από την πόλη.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο ηθοποιός της ζήτησε να διαβάσει τον μονόλογο μιας μεθυσμένης γυναίκας, πείθοντάς την να πιει λευκό κρασί για να μπει ευκολότερα στο κλίμα και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θυμάται μόνο αποσπασματικά πράγματα.

«Θυμάμαι να ξυπνάω ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι. Εγώ φορούσα τα ρούχα μου, εκείνος όχι. Είχε βάλει το μόριό του στο στόμα μου παρά τη θέλησή μου. Ένιωθα άρρωστη και αναρωτιόμουν “πώς έφτασα εδώ;”», περιέγραψε, προσθέτοντας πως η κακοποίησή της κράτησε τέσσερις ημέρες, στη διάρκεια των οποίων εκείνος αναφερόταν στον εαυτό του χρησιμοποιώντας τρίτο ενικό πρόσωπο.

«Όταν έφυγα βρόντηξα την πόρτα σε εκείνο το δωμάτιο. Σκέφτηκα “μόλις βρόντηξα την πόρτα στον Bill Cosby”. Θυμάμαι να ανοίγω την πόρτα ξανά και να λέω συγγνώμη και μετά να την κλείνω πάλι σιγά σιγά», συμπλήρωσε.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, στο Denver, δεν είπε τίποτα στους γονείς της και τον ατζέντη της, ενώ αποκάλυψε όσα είχε ζήσει αρκετά χρόνια αργότερα, στον σύζυγό της. Μάλιστα, επιδίωξε να συναντήσει τον Κόσμπι σε ένα από τα show του, με τον ίδιο να μην δέχεται να την δει, μέχρι που βρέθηκαν τετ α τετ στη δικαστική αίθουσα.

Σχετικά άρθρα