Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η Ελένη Φουρέιρα για τις αναμνήσεις της από τη ζωή στην Αλβανία

Τι είπε η Ελένη Φουρέιρα για τις αναμνήσεις της από τη ζωή στην Αλβανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Ελένη Φουρέιρα,

Η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό DownTown αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία, αλλά και στις συχνές της επισκέψεις στη χώρα καταγωγής της για να δει τον παππού και τη γιαγιά της που βρίσκονται εκεί.

Μιλώντας για τα χρόνια που έζησε στην Αλβανία, η τραγουδίστρια είπε:

«Δεν ξεχνιούνται αυτά. Αυτά τα βιώματα με έχουν κάνει αυτό που είμαι. Να σου πω την αλήθεια, έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις. Είμαστε τέσσερα αδέρφια. Μεγάλη οικογένεια.

»Θυμάμαι όμορφα χρόνια, αγνά, χωρίς πονηριές, χωρίς άσχημες εικόνες. Και θυμάμαι ξαφνικά όλα να αλλάζουν. Φύγαμε σε πόλεμο. Με σφαίρες, με βία».

Την Αλβανία επισκέπτεται συχνά γιατί εκεί «είναι ο παππούς και η γιαγιά μου εκεί. Πηγαίνω και τους βλέπω συχνά. Είναι πολύ χαρούμενοι για μένα, με καμαρώνουν και χαίρονται για όσα έχω πετύχει».

Αναφερόμενη στους γονείς της, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι «η μάνα μου είναι μοδίστρα και ο μπαμπάς μου ήταν καλουπατζής. Η μάνα μου μού έλεγε συνέχεια «εσύ είσαι στον κόσμο σου». Οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου, ειδικά ο μπαμπάς μου καμαρώνει πολύ.

»Έρχονται στις εμφανίσεις μου και με βλέπουν όταν μπορούν. Ο μπαμπάς μου βέβαια νυστάζει λίγο γιατί κοιμάται νωρίς. Από την πρώτη στιγμή με στήριζαν και ήταν δίπλα μου».

Η Ελένη Φουρέιρα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρι, της Αλβανίας αλλά σε ηλικία 8 ετών, μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου.

Έχει τρία αδέλφια. Τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και τον Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα.

Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Σχετικά άρθρα