Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαριά θλίψη στη ΝΔ! Η Μπαλατσινού χώρισε τον Κικίλια – Αυτός γύρισε στο πατρικό του (βίντεο)

Βαριά θλίψη στη ΝΔ! Η Μπαλατσινού χώρισε τον Κικίλια – Αυτός γύρισε στο πατρικό του (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η είδηση ότι ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού χώρισαν, έπεσε σαν βόμβα το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε στην ελληνική Αστυνομία, για την αλλαγή διεύθυνσης διαμονής του.

Ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι, ενώ πρόσφατα είχε μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού. Τι έχει συμβεί;

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσαροπούλου:

«Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού.

»Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί.

»Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία.

»Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού.

»Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν χωριστά.

»Ήταν και οι δύο ειλικρινείς, ξεκαθάρισαν αμέσως τις θέσεις τους και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χώρισαν μεν αλλά παραμένουν φίλοι -όσο μπορούν να είναι φίλοι δύο πρώην. Δεν μάλωσαν».

Δείτε το κορυφαίο βίντεο του δράματος:

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό», το περιβάλλον του Βασίλη Κικίλια μεταφέρει πως πρόκειται για οριστική απόφαση.

«Η ζωή κάνει κύκλους, δεν πήγαινε άλλο» φέρεται να σχολίασε στο στενό περιβάλλον του ο τομεράρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε επίσης πως η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στην Πάτμο όπου θα περάσει τις ημέρες των γιορτών, ενώ ο Βασίλης Κικίλιας σχεδιάζει να γιορτάσει το Πάσχα στην Κέρκυρα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η φήμη περί εγκυμοσύνης της Μπαλατσινού κι ότι το ζευγάρι ετοίμαζε το γάμο του.

Σχετικά άρθρα