Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρέμος: Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό

Ρέμος: Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Λιάγκας,

«Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό και να δίνω αποτυπώματα, όπως δεν αξίζει και σε κανέναν Έλληνα από αυτούς για τους οποίους διαβάζουμε καθημερινά» ξέσπασε σήμερα ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας για πρώτη φορά για την σύλληψή του για τα χρέη του Ηρακλή.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1 εξήγησε ότι ο ίδιος πήγε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ότι έγινε κανονικά η διαδικασία της σύλληψης όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις

«Είναι η μεγαλύτερη ζημιά για μένα. Έχασα όσα είχα κι αυτά που δεν είχα! Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως εγώ, εδώ και έξι χρόνια, πληρώνω πάνω από 100.000 κάθε μήνα και για μένα και για τον Ηρακλή. Κάθε φορά δουλεύω οπουδήποτε βρω, είκοσι χρόνια τώρα δεν έχω σταματήσει μία σεζόν, δεν έχω το δικαίωμα να ξεκουραστώ ένα Καλοκαίρι! Αναζητώ συνέχεια κάπου να πηγαίνω να τραγουδάω για να έχω να πληρώσω» τόνισε ο Αντώνης Ρέμος στον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, που επένδυσα σε μία ιδέα την οποία πίστευα από παιδί… Μόλις μπήκα στην ομάδα και πήρα τις μετοχές και ανέλαβα τις ευθύνες, όλοι έφυγαν από το πλάι και η πολιτεία μου γύρισε την πλάτη. Αν έμπαινα στον Ηρακλή κι έβαζα έναν αχυράνθρωπο μπροστά, έναν γέρο 80 χρονών, δεν θα είχα καμία ευθύνη! Όποιος είναι σωστός επιχειρηματίας, πρέπει να γίνεται λαμόγιο, ενώ βλέπεις πολλά λαμόγια να είναι μια χαρά και να γελάνε» δήλωσε εμφανώς στεναχωρημένος για τα δημοσιεύματα που τον χαρακτηρίζουν φοροφυγά.

Σχετικά άρθρα