Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναζητούν το λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό

Αναζητούν το λευκό φορτηγάκι που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την εμπλοκή ενός δεύτερου, βαρέως τύπου, οχήματος στο τροχαίο ατύχημα του Ηλία Βρεττού και της 25χρονης συνοδού του εξετάζει η Τροχαία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 25χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς, ένα λευκό φορτηγό φέρεται να της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

Ήδη οι αστυνομικοί της τροχαίας του Ελληνικού εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας από τον Πειραιά μέχρι και τη Γλυφάδα προκειμένου να εντοπίσουν τις πινακίδες του λευκού φορτηγού, που όπως τους είπε η 25χρονη, εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα του γνωστού τραγουδιστή και της ίδιας.

Πρώτη απεγκλωβίστηκε η οδηγός η οποία είναι ελαφρά τραυματισμένη, ενώ ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και στα κάτω άκρα και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε τους θαυμαστές, αλλά και τους φίλους του με μία ανάρτησή του στο Instagram.

Ανέβασε μία παλαιότερη φωτογραφία του επί σκηνής, την οποία συνόδευε με τη λεζάντα: «Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…».

 

«Ο Θεός με βοήθησε και ζω», ήταν και η φράση που είπε ο Ηλίας Βρεττός στον μάνατζέρ του Λουκά Καραγιάννη για το τροχαίο που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

«Ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε, η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο που έπεσε από τη μεριά του Ηλία – η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης.

«Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα» πρόσθεσε και ανέφερε ότι το πιο σοβαρό από τα τραύματα του Βρεττού, όπως είπαν οι γιατροί, είναι αυτό στη λεκάνη.

Σχετικά άρθρα