Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα στον Στέλιο Διονυσίου

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα στον Στέλιο Διονυσίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου που συνελήφθη χθες στους Αμπελόκηπους όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από δρόμο που είχε κλείσει προσωρινά η Τροχαία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη αφορά τις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ο Στέλιος Διονυσίου συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν στην συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, όπου η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο, επιχείρησε να περάσει κόβοντας την κορδέλα της Αστυνομίας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο στο χέρι με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη περιοχή.

Η εκδοχή του ίδιου του τραγουδιστή είναι πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι είχε μόνο λεκτική αντιδικία με τον αστυνομικό, όπως δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο της εισαγγελίας.

Σχετικά άρθρα