Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Τμήμα πέρασε τη νύχτα ο Στέλιος Διονυσίου – Τι είπε βγαίνοντας για το επεισόδιο με τον αστυνομικό (βίντεο)

Στο Τμήμα πέρασε τη νύχτα ο Στέλιος Διονυσίου – Τι είπε βγαίνοντας για το επεισόδιο με τον αστυνομικό (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο αυτόφωρο αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες ο Στέλιος Διονυσίου μετά την μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του αστυνομικός υποστηρίζοντας ότι τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του όταν δεν του επέτρεψε να περάσει από την κορδέλα που είχε τοποθετηθεί για να κλείσει η Βασιλίσσης Σοφίας το απόγευμα της Τρίτης.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης ενώ έβγαινε από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων στο οποίο παρέμεινε κρατούμενος όλη τη νύχτα υποστήριξε ότι «δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό. Ένιωσα δύσπνοια, πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν με άφηναν να περάσω. Πέρασα με το αμάξι, δεν χτύπησα κάποιον αστυνομικό, δεν κατέβασα την κορδέλα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Καπερνάρος: Μήνυση κατά του αστυνομικού

Σύμφωνα με το ΘΕΜΑ 104,6, ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος, αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού.

«Θα ζητήσουμε προκαταρκτική εξέταση με έλεγχο του υλικού από τις κάμερες κυκλοφορίας. Έχουμε δικούς μας μάρτυρες όσον αφορά την αθωώτητα μας γιατί είναι πολύ σοβαρή η καταγγελία ότι τον χτυπήσαμε με το αυτοκίνητο».

Σύμφωνα με τον κ. Καπερνάρο «περιμέναμε τον αστυνομικό 2 ώρες στο τμήμα και τελικά εμφανίστηκε με τον δικηγόρο και τον συνδικαλιστή του».

«Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε οπτική επαφή με το νοσοκομείο που πήγαινε ο Διονυσίου. Τον παρακαλάει για 150 μέτρα επειδή αισθάνεται δυσφορία. Μπορεί ένας άνθρωπος να εκνευριστεί» συμπλήρωσε για το περιστατικό.

Ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε, ακόμα, ότι κανείς από τους δύο μάρτυρες που έχει προτείνει ο αστυνομικός δεν επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του ότι τραυματιστήκε από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του Στέλιου Διονυσίου.

Μαντούβαλος: Το περιστατικό έχει καταγραφεί από το κέντρο της Άμεσης Δράσης

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό έδωσε ο δικηγόρος του αστυνομικού που τραυματίστηκε, Πέτρος Μαντούβαλος.

«Ενώ όλα τα άλλα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα το αυτοκίνητο ξεκίνησε και κατευθυνόταν προς τα πάνω του σπαζοντας την κορδέλα. Το παιδί πετάχτηκε δίπλα, γιατί είναι 25χρονος, και τον χτύπησε στο χέρι. Έχει κακώσεις, τον πήρε το ΕΚΑΒ τον πήγε στο 401 και επειδή είναι μικρός ο τραυματισμός του προς το κάτω μέρος του καρπού πήρε εξιτήριο» είπε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο τραγουδιστής «καθύβρισε τον αστυνομικό και τον άκουγε το κέντρο της Αμέσου Δράσεως τον άκουγε, το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο».

Σε ερώτηση, δε, για την πρόθεση της πλευράς του τραγουδιστή να καταθέσει μήνυση ο δικηγόρος σχολίασε «ε, δεν γίνονται αυτά;».

«Η επωνυμία δεν διασφαλίζει το ακαταδίωκτο. Θα γινόταν διεθνώς ρεζίλι η χώρα» πρόσθεσε ο κ. Μαντούβαλος.

«Το μήνυμα ποιο είναι; Ότι όταν έχω κρίση άσθματος μπορώ και βρίζω; Επειδή είμαι επώνυμος έχω το ακαταδίωκτο; Πρέπει να είναι σοβαροί και ηθικοί απέναντι στο νόμο. Την κορδέλα γιατί την έσπασε; Τον άλλο αστυνομικό γιατί τον ξεπέρασε; Γιατί προσπέρασε τους άλλους που δεν είχαν “άσθμα”;» αναρωτήθηκε ο δικηγόρος του αστυνομικού.

Προανήγγειλε, τέλος, ότι «ήπιος θα είναι ο τρόπος που θα τον αντιμετωπίσουμε, αλλά περιμένουμε μια συγγνώμη».

Σχετικά άρθρα