Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε ζωντανή μετάδοση λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος (βίντεο)

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε ζωντανή μετάδοση λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μαρία Μενούνος άφησε πίσω της το 2017 και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και υποδέχτηκε το νέο έτος με γάμο. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Κέβιν Αντεργκάρο σε ζωντανή μετάδοση, στην Time Square, λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος.

«Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» έγραψε στο Instagram, λίγη ώρα νωρίτερα, ανακοινώνοντας την μεγάλη είδηση στους ακόλουθούς της.

Τα λόγια που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν συγκινητικά. Ο Κέβιν είπε απευθυνόμενος στη Μαρία:

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ».

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια εξέφρασε τα συναισθήματά της στον αγαπημένο της, λέγοντας:

«Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ. Aπλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ότι εδώ».

O Steve Harvey, δημοφιλής κωμικός, τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός «βοήθησε» το ζευγάρι να ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώ η τελετή μεταδόθηκε από το κανάλι Fox στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα