Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η τράπεζα πούλησε σε Γάλλους κομμωτές το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο

Η τράπεζα πούλησε σε Γάλλους κομμωτές το σπίτι του Κωστόπουλου στη Μύκονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μύκονος, Πέτρος Κωστόπουλος,

Ο Πέτρος, η Μύκονος, το ΚΛΙΚ (μετά το Nitro), το lifestyle της “φούσκας”, οι χρυσές εποχές της δεκαετίας του 90 μέχρι και λίγο μετά την Ολυμπιάδα, όλα αυτά είναι παρελθόν…

Με τους celebrities και τους εκδότες να χρεοκοπούν, αφού πρώτα χρεοκόπησαν μια ολόκληρη κοινωνία πουλώντας της φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι από τους πρώτους που χτυπήθηκαν από την κρίση και με τις μεγαλύτερες απώλειες. Έχασε τα περιοδικά του, έχασε και το σπίτι “σύμβολο” στη Μύκονο, που από τον Ιανουάριο του 2012 είχε περάσει στα χέρια της τράπεζας Eurobank.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”, τελικά η τράπεζα εκποίησε έναντι τιμήματος 5,5 εκατομμυρίων ευρώ το σπίτι του Πέτρου. Νέοι ιδιοκτήτες Γάλλοι κομμωτές, πασίγνωστοι στη χώρα τους, ιδιοκτήτες αλυσίδας κομμωτηρίων.

Η αγοραπωλησία ολοκληρώθηκε την τελευταία ημέρα του 2013.

Το σπίτι είχε χτίσει ο γνωστός επιχειρηματίας στα μέσα της δεκαετίας του ’90, στα Χουλάκια της Μυκόνου. Ξεπερνά σε έκταση τα 1.500 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει μοναδική θέα και συνορεύει με τα εξοχικά γνωστών επιχειρηματιών.

Τα τελευταία χρόνια ήταν υποθηκευμένο στην τράπεζα Εurobank, η οποία τελικώς καρπώθηκε και το τίμημα της πώλησής του στους συγκεκριμένους αγοραστές οι οποίοι όμως ήδη από το περασμένο καλοκαίρι το είχαν νοικιάσει από γνωστή μεσίτρια για να περάσουν τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πραγματικά “ερωτεύτηκαν” το σπίτι από την πρώτη στιγμή και θέλησαν να το αποκτήσουν, κάτι που τελικώς πέτυχαν μετά από κάποιους μήνες διαπραγμάτευσης με τα στελέχη της τράπεζας.

Σχετικά άρθρα