Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ελπίζω τώρα ο Χάρι να μείνει μακριά από το ψυγείο μου!”

“Ελπίζω τώρα ο Χάρι να μείνει μακριά από το ψυγείο μου!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στους ρυθμούς της ανακοίνωσης του επικείμενου γάμου μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ ζει τις τελευταίες μέρες η βασιλική οικογένεια, με τον αδερφό του πρίγκιπα Oυίλιαμ να μην μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και να επιφυλάσσει μία μάλλον αστεία απάντηση για τους δημοσιογράφους.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ Βρετανίας παραδέχθηκε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένος» για τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, πρίγκιπα Χάρι με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και Δούκας του Κέιμπριτζ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στην Φινλανδία για την ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και την αναγγελία ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2018.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, χαρούμενοι για τους δυο τους. Τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε αυτή την πολύ συναρπαστική περίοδο» ανέφερε.

«Προσωπικά, ελπίζω ότι αυτό σημαίνει πως θα μείνει μακριά από το ψυγείο μου και θα σταματήσει να κάνει τράκα φαγητό, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια!» είπε αστειευόμενος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Σχετικά άρθρα