Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κωστόπουλος για το ξέσπασμα της Βόσσου – “Καίει” τον Ζαχαράτο

Ο Κωστόπουλος για το ξέσπασμα της Βόσσου – “Καίει” τον Ζαχαράτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή “Πρωινό Mou” αναφέρθηκε στο ξέσπασμα της Σοφίας Βόσσου για το “Your face Sounds Familiar”!

«Πιστεύω ότι η Βόσσου έχει απόλυτο δίκιο. Δε τη σέβονται από τη στιγμή που είναι πέντε κλάσεις και παραπάνω από τον δεύτερο ως καλλιτεχνική προσωπικότητα. Η Βόσσου τραγούδησε Κάλλας τις λένε τα καλυτερότερα και έμοιαζε με τη μύτη. Ήταν πολύ καλό. Παίρνει μια συγκεκριμένη κριτική και μετά πάρ’ τη κάτω στη βαθμολογία. Η Βόσσου περίμενα κι εγώ να έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, ο καθένας ο οποίος καλείται καλύπτει έναν διαφορετικό χώρο. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε νέα παιδιά, τον Πλασκασοβίτη, ακόμα και τη Μαγγίρα που δεν έχουν μια ιστορία στον δικό τους το χώρο. Θα μου πεις υπάρχει δημοκρατία, αλλά ήταν πολύ καλύτερη ορισμένες φορές από άλλους. Είπε κάτι για την κριτική επιτροπή, πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Τάκης, ο αγαπημένος μου ο Τακούλης μιλάει σαν πρύτανης των τεχνών και για αυτό έχω ένα doubt, μια αμφιβολία, πόσο είναι πρύτανης των τεχνών, γιατί ο Τάκης κάνει αυτό που κάνει, μην τρελαθούμε κι από πάνω» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος

Και πρόσθεσε:

«Για εμένα η Βόσσου έκανε λάθος που πήγε. Και ο Ελευθερίου έκανε λάθος… Άνθρωποι σαν την Βόσσου δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τέτοια σόου. Τέλος!»

Δείτε απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή:

Σχετικά άρθρα