Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλυπτικός ο Bασίλης Καρράς: Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου (βίντεο)

Αποκαλυπτικός ο Bασίλης Καρράς: Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» έδωσε ο Βασίλης Καρράς όπου έκανε πολλές εξομολογήσεις. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στον φίλο του Νότη Σφακιανάκη, αποκάλυψε τους λόγους που τον είχαν κάνει να σκεφτεί να εγκαταλείψει το τραγούδι ενώ εξέφρασε τα συναισθήματά του για την φονική κακοκαιρία που έπληξε πριν λίγες μέρες την Ελλάδα.

«Ο καλλιτέχνης πρέπει να αντιπροσωπεύει τον κόσμο, να γίνεται ένα μαζί του. Όσο μπορεί βέβαια, δεν μπορεί πάντα να το καταφέρνει αυτό. Εγώ δεν είχα μεγάλο σταθμό στην καριέρα μου, είχα σκαλοπάτια, πόντο-πόντο κέρδισα την αγάπη. Είχα σκεφτεί κάποτε να τα παρατήσω.

Το 1992 είχα στεναχωρηθεί με τη δουλειά μου και ήθελα να την παρατήσω, αλλά είναι έρωτας αυτή η δουλειά» δήλωσε χαρακτηριστικά για τις σκέψεις του να εγκαταλείψει το πεντάγραμμο, ενώ για τον Νότη τόνισε πώς: «Ο Νότης είναι ψυχούλα, είναι ένα παρεξηγημένο παιδί…».

Φανερά συγκινημένος για τα όσα συνέβησαν στη Μάνδρα και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα πλημμυρών.

«Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου στην Σταυρούπολη, δεν έχουν μείνει ούτε παιδικές φωτογραφίες να θυμάμαι, τα είχε πάρει επτά φορές ψυγεία, κουζίνες…Λυπήθηκα για όσα έγιναν στη Μάνδρα Αττικής. Να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, από εδώ και πέρα…»!

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα