Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άννα Φόνσου: “Στην ηλικία μου θέλω έρωτα, θέλω ένταση”

Άννα Φόνσου: “Στην ηλικία μου θέλω έρωτα, θέλω ένταση”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Φόνσου, Βίντεο,

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου βρέθηκε στην εκπομπή JOY και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τους καλλιτέχνες αλλά και τη σχέση που έχει εδώ και πέντε χρόνια.

Ακόμα αποκάλυψε πως δεν βλέπει ελληνικές ταινίες γιατί της λείπουν οι φίλοι της που έχουν φύγει πια από τη ζωή.

Η σχέση της:

“Έχω μια σχέση εδώ και πέντε χρόνια, χωρίς να θέλω όμως να παντρευτώ. Αλλά νομίζω πως αυτός θα με θάψει. Δεν έχω περιέργεια να γνωρίσω κανέναν άλλον.”

Το φλερτ σε προχωρημένη ηλικία:

“Εγώ προσωπικά όπως φλέρταρα στα 15 μου, έτσι φλερτάρω και τώρα. Επειδή έχω μια κόρη και ένα εγγονάκι, είπα να την κλείσω την ερωτική μου ζωή, έλεγα «ό,τι κάναμε κάναμε». Ήμουν καιρό μόνη μου και δεν ήθελα να μπω σε σχέση. Και μετά με έπεισε ο άνδρας που έχω τώρα. Αλλά μη νομίζετε πως στην ηλικία μου θέλω αγάπη, κατανόηση και συντροφικότητα. Θέλω έρωτα, θέλω ένταση. Οι κοιμισμένες σχέσεις δε μ’ αρέσουνε.”

Κεφάλαιο άνδρες:

“Ο άνδρας που έτσι κι αλλιώς θα ερωτευτεί κάποια για να περνάει καλά, δε μου λέει τίποτα, μου είναι αδιάφορος. Πώς το καταλαβαίνω; Ένα σκεπτόμενο άτομο δεν μπορεί να στα δώσει όλα από τη δεύτερη φορά που θα σε δει. Τον καταλαβαίνεις τον άλλον.”

Η κόρη της:

“Την υιοθέτησα όταν ήταν 10 ημερών. Εγώ αγαπάω όλα τα παιδιά, αλλά δεν ήθελα να κάνω δικά μου. Όταν το είδα αυτό το πλάσμα και μου έσφιξε το δάχτυλο με το χέρι του, είπα δεν θέλω να κάνω άλλο, αυτό είναι το παιδί μου. Την αγαπάω δε, όπως τότε που μου ‘σφιξε το χέρι!”

Η γνωριμία με την Coco Chanel:

“Μοιραζόμασταν το ίδιο ξενοδοχείο στο Παρίσι. Την ήξερε ο άνδρας μου και μέναμε στη διπλανή σουίτα. Ήμουν 18 χρονών, φορούσα ένα ροζ ταγεράκι και μου είπε «είσαι πολύ μικρή για να φοράς τέτοια, μπορείς να ξεκινήσεις να τα φοράς σε πέντε-έξι χρόνια». Ύστερα τη ρώτησα αν θα έρθει ποτέ στη χώρα μας και μου είπε «όχι, γιατί στην Ελλάδα η ηλικία είναι ποινικό αδίκημα».”

Οι παλιές ελληνικές ταινίες:

“Δεν κάθομαι ποτέ να τις δω, γιατί όλοι είναι πεθαμένοι. Δεν αντέχω να ξέρω ότι δεν έχω πια δίπλα μου τη Τζένη, την Αλίκη, το Βέγγο, τον Ηλιόπουλο, τον Αυλωνίτη… Με όλους αυτούς ήμασταν πολύ φίλοι και ζούσαμε μαζί, δε μιλούσαμε απλά στο τηλέφωνο. Περισσότερο απ’ όλους όμως ήμουν φίλη με τη Τζένη και την Έλλη τη Λαμπέτη. Σ’ αυτές έλεγα το μυστικό μου ή το πρόβλημα μου. Αλλά δε δίναμε η μια στην άλλη συμβουλές. Δεν φημιζόμασταν για ώριμες γυναίκες… Εγώ δεν ωρίμασα ποτέ κι ούτε θέλω. Τι είμαι, ροδάκινο;”

Δείτε την συνέντευξη της Άννας Φόνσου στο Joy:

Σχετικά άρθρα