Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός υπήρξε “θύμα” του βιαστή -παραγωγού του Χόλιγουντ (φωτο)

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός υπήρξε “θύμα” του βιαστή -παραγωγού του Χόλιγουντ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βάνα Μπάρμπα, Βιασμός, Χόλιγουντ,

Την ώρα που το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές επιθέσεις έχει σοκάρει το Χόλιγουντ και οι καταγγελίες από τα θύματα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πληθαίνουν η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τη δική της ιστορία.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε στο star πως αν είχε γευματίσει μαζί του οι πόρτες θα της άνοιγαν διάπλατα, εκείνη όμως είχε το ήθος να πει «όχι» στην πρότασή του να γευματίσουν μαζί. Η ίδια τον χαρακτήρισε περίεργο και χυδαίο.

Η ιστορία αυτή διαδραματίστηκε όταν είχε βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη προώθηση της ταινίας Mediterraneo: «Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βεβαία αυτό μου κόστισε.

“Xυδαία φυσιογνωμία”

Έστειλε ένα χαρτί ότι δεν μπορώ να δουλέψω ξανά στην Αμερική και πως δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική. Τον γνώρισα σε πάρτι. Ήταν φυσιογνωμία χυδαία, ένας άνθρωπος που απλά διέταζε».

Όπως αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα, «τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία , από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν δεν κοιτούσε στα μάτια δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε», αλλά «όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο.

Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ’ αυτόν τον άνθρωπο».

Σχετικά άρθρα