Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ηθοποιός Λάμπρος Τσάγκας “συνομιλεί” με τον νεκρό αδελφό του Χρήστο

Ο ηθοποιός Λάμπρος Τσάγκας  “συνομιλεί” με τον νεκρό αδελφό του Χρήστο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θέατρο,

Θα «συναντήσει» τον νεκρό αδερφό του! Ο ηθοποιός Λάμπρος Τσάγκας, ερμηνεύει τον ρόλο του «Κοσμά του Αιτωλού» στην ομώνυμη παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Κνωσός, στις 25 Οκτωβρίου.

Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι ότι θα έχει «συνομιλητή» επί σκηνής τον αδερφό του Χρήστο Τσάγκα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή από το 2011. Πώς θα γίνει αυτό; Γ φωνή του νεκρού είχε ηχογραφηθεί στο παρελθόν για τις ανάγκες του ίδιου έργου, το οποίο είχε παρουσιαστεί ξανά και επαναφέρεται τώρα στο σανίδι, με αφορμή τα 30χρονα γενέθλια του θεάτρου Κνωσός, που ίδρυσαν μαζί τα δύο αδέρφια Χρήστος και Λάμπρος Τσάγκας. Διαβάστε παρακάτω…

Η εν λόγω επέρειος, εξάλλου, είναι και ο κυριότερος λόγος που ο εν ζωή καλλιτέχνης επιθυμεί να το αναδείξει, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του αδερφού του,. Το ηχητικό ντοκουμέντο βγήκε από τα αρχεία και έτσι η φωνή του, λατρεμένου από το τηλεοπτικό κοινό, διοικητή του «Τμήματος Ηθών» του ΑΝΤ1 θα ακουστεί και πάλι δυνατά από τα μεγάφωνα.

Στην προκειμένη περίπτωση η φωνή του νεκρού Χρήστου Τσάγκα είναι η φωνή της συνείδησης του Κοσμά του Αιτωλού, που υποδύεται ο αδερφός Λάμπρος Τσάγκας.

ΠΗΓΗ: Espresso

Σχετικά άρθρα