Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά στους επικριτές της!

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά στους επικριτές της!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του μουσικού σόου του Mega, “J2US”.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της παρουσιάστριας, όλα τα site, τα περιοδικά και οι εκπομπές έσπευσαν να κάνουν την κριτική τους.

Εκτός όμως από τις θετικές, υπήρξαν και πολλές αρνητικές, όπως του Νίκου Μαστοράκη (δείτε εδώ) και του Λάκη Γαβαλά.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν έμεινε άπραγη και αποφάσισε να απαντήσει με σκληρό τρόπο μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο twitter:

“Μιλάς πίσω από την πλάτη μου; Σημαίνει ότι είμαι πιο μπροστά… Σχολιάζεις την ζωή μου; Σημαίνει ότι είναι πιο ενδιαφέρουσα από τη δική σου… Προσπαθείς να βρεις τα μειονεκτήματά μου; Σημαίνει ότι ζηλεύεις. Συνέχισε αυτό που κάνεις…”

Δείτε το μήνυμα της στο twitter:

Clipboard01

Να θυμίσουμε την κριτική του Λάκη Γαβαλά στη Ρούλα Κορομηλά:

Ο σχεδιαστής που βρέθηκε στην επίδειξη μόδας των Miro, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά και στην απόφασή της να καθίσει στη θέση του κριτή στο Just the two of us.

“Εγώ είπα στη Ρουλίτσα μου ότι ήθελα να είναι σπίτι, να είναι πριγκιπικά, να κάθεται, να ξεκουράζεται, να κάνει τις γυμναστικούλες της, να έχει κάποιον να της χαϊδεύει τα χέρια. Δυστυχώς η ζωή τα έχει φέρει να πρέπει να ξαναδουλεύει. Δεν την προτιμώ στη θέση του κριτή, αλλά του Κρητικού, να πάει στην Κρήτη να περάσει τέλεια. Ρουλάκι μου πήγαινε αγάπη μου διακοπές να περάσεις τέλεια. Μεγάλωσες τόσες γενιές.”

Σχετικά άρθρα