Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελένη Μενεγάκη,

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μίλησε στο περιοδικό «Axelife», για την εικόνα της, την τηλεοπτική της επιτυχία, αλλά και για το επαγγελματικό της μέλλον.

Υπάρχουν «κακές μέρες» για εκείνη; Μέρες που δεν αισθάνεται όμορφη;

«Ναι, έχω τέτοιες μέρες, κι όχι επειδή π.χ. κακοκοιμήθηκα και ξύπνησα πρησμένη. Ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη δεν μου αρέσω, ακόμα και τότε -ή όταν δεν έχω τα κέφια μου, μπορεί να κοιταχτώ στον καθρέφτη μου και να πω “πω πω, πως είμαι έτσι, δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου, ούτε το μακιγιάζ! Θαμπή είμαι σήμερα”. Αλλά δε θα πω ποτέ “πως είσαι έτσι βρε Ελένη, μεγάλωσες” -αυτό, δε θα το ακούσεις από μένα. Ίσα ίσα, το αντίθετο λέω: “Ελενάκι, είσαι πολύ τυχερή”!».

Για την τηλεοπτική επιτυχία που γνωρίζει και φέτος η εκπομπή της:

«Είναι μια ευνοϊκή χρονιά η φετινή. Κι αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με τους δείκτες και τα νούμερα τηλεθέασης -που και φέτος είναι πολύ καλά- όσο με το πόσο καλή παρέα έχεις χτίσει, το πώς κυλάει η καθημερινότητά μας στους δέκα μήνες που διαρκεί η τηλεοπτική σεζόν, είτε υπάρχουν ωραία θέματα, ενδιαφέροντες καλεσμένοι κλπ, είτε δεν υπάρχει τίποτα απ’όλα αυτά. Πλέον, γνωριζόμαστε καλά, τόσο ώστε να μπορούμε να κοντρολάρουμε τις αναποδιές και να “ανεβαίνουμε” όλοι μαζί, ακόμα και όταν κάποιος από μας δεν είναι στα κέφια του -βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Άλλωστε οι εκπομπές σαν το “Ελένη”, είναι και θέμα διάθεσης της παρέας».

Για τις νέες παραγωγές που εμφανίστηκαν τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση:

«Βλέπω ότι αρχίζουν να στήνονται ξανά εκπομπές και σίριαλ και καινούργια πράγματα και ελπίζω να είναι ένα δείγμα, πως κάνουμε κάποια βήματα μπροστά, πως η τηλεόραση ανακάμπτει σιγά σιγά. Εγώ πάντα θέλω να τα βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα, από την καλή τους πλευρά. Ό,τι κι αν μου συμβαίνει, προσπαθώ να το συγκρίνω με άλλες εποχές στη ζωή μου, πραγματικά δύσκολες, για να το βλέπω ασήμαντο και να το ξεπερνάω».

Την προβληματίζει το επαγγελματικό της μέλλον;

«Για την ώρα δεν με απασχολεί το μετά. Είμαι υγιής, βρίσκομαι στον Alpha, κάνω μια δουλειά που αγαπώ και θα την κάνω -πρώτα ο Θεός- και για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι θαυμάσιο αυτό που ζω τώρα. Γιατί να ασχολούμαι με το αύριο και να χάνω το σήμερα;».

Σχετικά άρθρα