Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σωτήρης Βάγιας,

Ο πασίγνωστος και αγαπημένος ηθοποιός, Σωτήρης Βάγιας, έφυγε αιφνίδια σήμερα από τη ζωή. Τον ίδιο βρήκε λιπόθυμο μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια γύρω στις επτά το απόγευμα ένα ζευγάρι περαστικών.

Το ζευγάρι που διαμένει σε σπίτι κοντά στο σημείο, όπου είχε σταθμεύσει ο ηθοποιός, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του κι όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο μέρος μαζί με την αστυνομία, διαπιστώνοντας τον θάνατο του άτυχου άντρα.

Ο ίδιος είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».

Την ίδια στιγμή αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13.56, 22/05/14: Σε έμφραγμα οφείλεται ο θάνατος του ηθοποιού Σωτήρη Βάγια, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, από ένα ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις, η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι ο καλλιτέχνης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και από το κοινό Σύχναζε στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά άρθρα