Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονίζει η Βάσια Τριφύλλη για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο Ψάλτης

Συγκλονίζει η Βάσια Τριφύλλη για τη δύσκολη μάχη που δίνει ο Ψάλτης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Βάσια Τριφύλλη, που συμπρωταγωνιστούσε με τον Στάθη Ψάλτη στην επιθεώρηση «Όλοι Μαζί… Τη Φάγαμε» που διεκόπη λόγω του προβλήματος με την υγεία του, μιλάει στο star.gr για τη μάχη που δίνει ο σπουδαίος ηθοποιός στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».

«Από το 1970 βγήκαμε μαζί στο θέατρο και τον αγαπώ πάρα πολύ και μ’ αγαπάει πάρα πολύ και είμαστε μια παρέα αυτής της γενιάς που λατρευόμαστε μεταξύ μας, παρόλο που αυτή η δουλειά είναι ανταγωνιστική. Και να ‘ξερα λεπτομέρειες δεν θα τις έλεγα. Αλλά να παρακαλέσω όλους όσοι γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους, να δώσουν την ευκαιρία στον Στάθη να παλέψει, γιατί είναι πολύ γενναίος και παλαιστής. Είναι σπουδαίο ταλέντο και πολύ γενναίος άντρας. Αφήστε τον ήσυχο. Μην λέτε βλακείες, μην λέτε ότι θέλετε, όταν ο άλλος παλεύει, για οτιδήποτε είναι αυτό, εμείς οι απέξω πρέπει να σκάμε!

Δεν μπορώ… φωνάζω λίγο έντονα…. Έτσι είμαι εγώ. Εμένα αυτό με έσωσε, όταν έπαθα την σοβαρή αρρώστια που έπαθα το ’92, που όλοι τότε οι φωτορεπόρτερ, δεν είπανε λέξη! Και όταν έγινα καλά, βγήκα και τα είπα μόνη μου. Ο Στάθης είναι υπέροχος άνθρωπος, δεν έχει καμία ‘’αυτολύπηση’’ γιατί αυτό είναι που μπορεί να σκοτώσει ακόμα και από γρίπη έναν άνθρωπο…. Όταν αισθανθεί ότι όλοι γύρω του τον λυπούνται.

“Πάρτε μια βαθειά ανάσα όλοι σας, κάντε τον σταυρό σας και αφήστε τον άνθρωπο να παλέψει”

Πάρα πολύ άσχημο αυτό που κάνουμε στους ανθρώπους μας. Εγώ λοιπόν το αρνούμαι αυτό! Έχει κάτι σοβαρό και το ξέρει κιόλας! Δεν είναι ηλίθιος, αλλά μέχρι εκεί! Πάρτε μια βαθειά ανάσα όλοι σας, κάντε τον σταυρό σας και αφήστε τον άνθρωπο να παλέψει! Παλεύει γαμώτο μου! Παλεύει! Το καταλαβαίνετε;», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Σχετικά άρθρα