Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χάσαμε το φως μας με τη νέα Μις Υφήλιος (φωτο+βίντεο)

Χάσαμε το φως μας με τη νέα Μις Υφήλιος (φωτο+βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Καλλιστεία,

Η 24χρονη Παριζιάνα Ίρις Μιτενέρ αναδείχθηκε Μις Υφήλιος τη Δευτέρα, ξεχωρίζοντας μεταξύ των 86 συνολικά υποψηφίων από όλον τον κόσμο.

Φοιτήτρια οδοντιατρικής, η 24χρονη Μις Γαλλία αποτελεί την πρώτη Ευρωπαία η οποία κερδίζει εδώ και μια δεκαετία τον ετήσιο διαγωνισμό, ο οποίος φιλοξενήθηκε φέτος στην πρωτεύουσα των Φιλιππινών, Μανίλα.

Η Μιτενέρ κέρδισε στο νήμα τη Μις Αϊτή, Ρακέλ Πελισιέ, η οποία αναδείχθηκε πρώτη αναπληρωματική Μις Υφήλιος.

Τον τίτλο της δεύτερης αναπληρωματικής, κατέκτησε η Μις Κολομβία, Αντρέα Τοβάρ.

Ο 65ος διαγωνισμός Μις Υφήλιος ήταν αφιερωμένος στη διαφορετικότητα.

Την εκδήλωση παρουσίασε και φέτος ο Στίβ Χάρβεϊ, ο οποίος την περασμένη χρονιά αναδείχθηκε πρωταγωνιστής του διαγωνισμού, καθώς ανακοίνωσε εσφαλμένα ότι Μις Υφήλιος είχε αναδειχθεί η Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες.

Απαστράπτουσα και ευτυχισμένη η Γκουτιέρες φόρεσε το στέμμα, άρχισε να χαιρετά και να στέλνει τα φιλιά της στον κόσμο που την καταχειροκροτούσε.

Τότε ο παρουσιαστής ξαναπήρε τον λόγο για να πει: «Οκ, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι η Μις Φιλιππίνες, Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ».

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

Σχετικά άρθρα