Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβάρο: Αυτά διεκδικώ από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Αλβάρο: Αυτά διεκδικώ από την περιουσία της Αθηνάς Ωνάση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθηνά Ωνάση, Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο,

Πικρόχολος για την Αθηνά Ωνάση εμφανίζεται ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο σε συνέντευξή του, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι διεκδικεί τη μισή περιουσία της.

«Eίμαι πραγματικά πολύ ευτυχισμένος. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου και στην ερωτική μου ζωή. Έχω όλα όσα θα ήθελε να έχει κανείς. Μια υπέροχη οικογένεια, φίλους, μια γοητευτική σύντροφο, την υγεία μου. Την ευτυχία δεν μπορείς να την εξαγοράσεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος από το να είσαι πλούσιος» είπε ο Αλβάρο στη συνέντευξη που παραχώρησε στον φίλο του δημοσιογράφο Amaury Jr.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκαν τα δημοσιεύματα που αφορούν στις οικονομικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Διεκδικώ μόνο τα κεκτημένα μου. To μόνο που διεκδικώ και απαιτώ είναι όσα κατέκτησα (σσ. τα μετάλλια και οι χορηγείες). Λένε ότι διεκδικώ τη μισή περιουσία της αλλά δεν ισχύει καθόλου κάτι τέτοιο. Παντρευτήκαμε με προγαμιαίο συμβόλαιο από δική μου επιλογή. Θέλω πίσω όσα έχω κερδίσει και τα άλογα της κόρης μου. Θέλω πίσω όλα όσα κατέκτησα με σκληρή, προσωπική μου δουλειά»

Στη συνέχεια, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο αναφέρθηκε και στη νέα γυναίκα της ζωής του, τη δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο που τη γνώρισε όταν του πήρε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2016.

Σχετικά άρθρα