Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά η Βανδή στις φήμες χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαϊδη

Τι απαντά η Βανδή στις φήμες χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαϊδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δέσποινα Βανδή, Ντέμης Νικολαΐδης,

H Δέσποινα Βανδή αυτή την περίοδο έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο θέατρο (Mama Mia) και την τηλεόραση (Rising Star).

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ ‘όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για τα παιδιά της αλλά και τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Πώς σε βλέπουν τα παιδιά σου τώρα που έχουν μεγαλώσει και έχουν αντιληφθεί ποια είναι η μητέρα και ο πατέρας τους;

«Τα παιδιά μάς βλέπουν σαν κανονικούς γονείς. Δεν διαμορφώνεται η άποψή τους απέναντί ​​μας λόγω των ιδιοτήτων μας. Ξέρουν ποιοι είμαστε και τι σημαίνουμε για τον κόσμο, αλλά μέχρι εκεί ».

Τόσα χρόνια σε θυμάμαι να δηλώνεις ερωτευμένη με τον άντρα σου. Ισχύει ακόμη;

«(Γέλια) Δεν υπάρχει ο έρωτας των πρώτων μηνών. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και αλληλοεκτίμηση. Υπάρχει μια σχέση που χτίζεται μέρα με την ημέρα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλει πολλή δουλειά. Όμως, για να θέλεις να δουλευτεί μια σχέση, σημαίνει ότι από πίσω υπάρχουν ισχυροί δεσμοί με τον άνθρωπό σου. Σημαίνει ότι η προσωπικότητα του άλλου δεν σε έχει ξενερώσει, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει.

Ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος που σε γοητεύει με τον τρόπο που σκέφτεται. Ακόμα και η απόλυτη άποψη που μπορεί να έχει, από πίσω κρύβει μια δεοντολογία, μια ηθική, την οποία σπάνια συναντά κανείς ».

Υπήρξαν στιγμές που φτάσατε στα όριά σας, ίσως και σε ένα χωρισμό;

«Ποτέ, ποτέ».

Σχετικά άρθρα