Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αποκάλυψη που “καίει” την Αντζελίνα Τζολί

Η αποκάλυψη που “καίει” την Αντζελίνα Τζολί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ,

Στοιχεία που «καίνε» την Αντζελίνα Τζολί ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.Αποδεικνύουν ότι η έντονη διένεξη του Μπραντ Πιτ με τον γιο του Μάντοξ μέσα στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης στο Minneapolis είναι αποκύημα φαντασίας και σε καμία περίπτωση αληθές συμβάν.

Ο Μπραντ Πιτ δεν επιτέθηκε σε κανένα από τα παιδιά του

Το RadarOnline είναι αυτό που κάνει την αποκάλυψη και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για βίαιη λεκτική συμπεριφορά από την πλευρά του Μπραντ Πιτ.

Ο ηθοποιός δεν επιτέθηκε σε κανένα από τα παιδιά του σύμφωνα με τα στοιχεία που το RadarOnline έχει στην κατοχή του. Yποστηρίζει – σύμφωνα με τα αρχεία της πτήσης από το Κέντρο Ελέγχου της περιοχής στις 14 Σεπτέμβρη- ότι όλα ήταν ομαλά κατά της πτήσης και δεν επισημάνθηκε κάτι ανησυχητικό.

Η Αντζελίνα Τζολί υποστήριζε ότι η βίαιη συμπεριφορά του Μπραντ Πιτ προς τα παιδιά του ήταν ο λόγος που ουσιαστικά τερμάτισε την μεταξύ τους σχέση.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως φαίνονται. Η ηθοποιός φαίνεται ότι μετέφερε διαστρεβλωμένη την αλήθεια.

Η έρευνα που διεξήχθη – αμέσως μετά την κατάθεση διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί- για την σχέση του Μπραντ Πιτ και των παιδιών του απέδειξε ότι ο Μπραντ Πιτ δεν είχε κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν υπάρχει κάποιο ύποπτο σημάδι που να τον ενοχοποιεί.

Σχετικά άρθρα